Olin jo hetkellisesti kyllästynyt koko vuodatukseen, mutta päätin nyt kuitenkin herättää sen henkiin pitkällisen harkinnan jälkeen. Jospa tästä olisi jälleen kerran hyötyä tuolla koulutuspuolella. Liittyen siis koiruuksiin. Silmänisku

Ritni on asustellut meillä kuukauden päivät ja hyvin on asettunut laumaan. Sosialistamista ollaan harrastettu hurjasti ja yritetty käydä katselemassa busseja ja ankkoja ja sellasta! Vietetty siis kirjaimellisesti vauva-aikaa. Olen suunnitellut tämän alun niin, että pyrin tekemään mahdollisimman vähän mitään ns. liikkeitä tuon möykyn kanssa, vaan opetellaan leikkimään kaikkialla ja keräämään tulevaisuutta varten valtavaa itsetuntoa. Siinä on tavoitetta jo tarpeeksi.

Pääsiaisenä oltiin treffaamassa pentuja Purinalla kisojen yhteydessä. Hauska oli taas nähdä koko porukka kasassa. Ritnistä huomaa, että se on ollut ISOJEN koirien kanssa, sillä sitä kiinnosti enemmän juosta Piinan ja Pimun kanssa jalkapallomaalien ympäri.

Retkeilty ollaan ahkerasti koko porukan voimin ja pentu on saanut juosta metsässä isojen poikien perässä. Kummasti vaan se tikuttaa mennä noinkin epätasaisessa maastossa yli kivien ja kantojen. Selkeästi tulevaa agilitykoiran ainesta!

Mutkalla on taas ollut jalkaa kipeä ja käytiin Rannikon Timolla hierottavana maanantaina. Jonkunlainen pinne siellä selässä oli ja nyt rouva on taas ehjä oma itsensä. Toivottavasti oli vain joku hetkellinen juttu. Perjantaina taas treeneihin.

Nollia puuttuu kaksi. Päätin jo tuon jalkaepisodin aikana hetkellisesti, että kisat on kisattu, mutta nyt kun mitään vikaa ei olekaan niin mieli on taas parempi tuonkin asian suhteen. Saapi nähdä keretäänkö poimia ne jostain ennen SM-kisoja ja karsintoja. Otetaan sekin sitte vastaan kohtalona jos saadaan tai ei. Tuntuu vaan, että joka viikonloppu on jotain menoa, eikä millään saa kalenteriin mahtumaan edes muutamaa kisaa. Yritämme siis ryhdistäytyä. Roturyntäystä noissa karkeloissa ei meidän edustajilla kuitenkaan ole, joten.... mars kisoihin!

Alla on kuva Mikasta ja Ritnistä, joka vietti osan matkasta repussa (ei omasta tahdostaan).

1239740045_img-d41d8cd98f00b204e9800998e