Käytiin lauantaina Mutkan kanssa Järvenpäässä kisaamassa ja yks SM-nolla taas plakkarissa. Nyt ois sitte enää se yks joka uupuu.. kai se sieltä tulee, nyt kun päästään taas kisaamaan. Mutkan jalka on kunnossa eikä hieronnan jälkeen oo enää jumeja selässä, jotka rasittais.

No mut niistä kisoista. Ekalta radalta tuli kymppi. Puomin alastulolta eka ja sitte yks rima. En edes käskyttänyt siinä alastulolla, joten oli aika odotettavissa. Sitte toi rima oli myös mun virheestä, koska käskytin sitä just esteen päällä ja Mutka lähti kääntymään. Tuli salamana alas. Mun pitäis vaan muistaa, et sillon ku haetaan varmaa suoritusta ni omat liikkeet pitää olla kun hidastetusta filmistä. Yleisestikään se ei parhaillaan kestä hirveesti sellasta esteen edessä valssaamista, vaan ennakoivat käännökset yms. on huomattavasti parempia. Tokan radan nolla oli sellanen tyypillinen Mutkan suoritus. Tasasen varmaa ja tiesin oikeestaan jo lähdössä, et tää on meidän rata. Se on hieno tunne! Ei mikään nopee rata, mut toisaalta en lähteny hakee aikaa vaan puhdasta suoritusta. Siinä onnistuttiin. Sijoitus oli 7/ 45?.

Sitte meidän Ritni eli Ritva-Liisa. Ollaan oltu enemmän kuin ihastuneita siihen. Täytyy sanoa, että helpompaa tapausta saa etsiä. Se on kotona paljon omissa oloissaan ja nukkuu jossain nurkassa pois hälinästä, toisin kuin Mutka ja Katto, jotka vaatii kokoajan huomiota ja seuraa. Ainoa mitä ollaan treenailtu on naksuttimen avulla koskemista eli makaamista maassa. Naksutinta on muutenkin yritetty pitää mukana aktiivisesti. Ritnihän oli alusta saakka innokas ja itsenäinen ja teki erinnäisiä reissuja yksin pellolle välittämättä muista. Puututtiin siihen heti alussa aika rankasti, viettämällä enemmän aikaa kahdestaan ja vaihtamalla suuntaa lenkillä. Pisteen sen karkureissuille tuli eräänä kertana metsälenkillä, kun oltiin koko porukan voimin ja neiti päätti lähteä omille teilleen. Mentiin poikien kanssa kiven taakse piiloon ja siellä se nenä maassa paineli meidän jälkiä pitkin hädissään. Kummasti se meidät löysi ja sen jälkeen on tuo säde neidin ja meidän välillä pienentynyt! Hymy 

Nyt ollaan Rukalla lomailemassa ja viettämässä vappua porukalla, joten seuraavat terveiset tulee täältä kuvien kera!