Startattiin tänään aamulla 6.00  Ritnin kanssa Tukuun kisoihin. Tarjolla oli kolme Saviojan Annen rataa, joista viimeinen oli hyppäri. Aikanaan Mutkan kanssa pidin hyppäreistä, koska sillä oli epävarmat kontaktit ja yleensä se pärjäsi niillä todella hyvin. Nykyään asiat ovat vähän toisin. Ritni kun on varma ja nopea kontaktien tekijä, niin se on ehkäpä ainoa kohta jossa saan sen yleensä kiinni radalla. 

Kahdesta ensimmäisestä radasta ei paljon jälkipolville jää kerrottavaa, mutta viimeiseltä hyppäriltä napattiin vihdoin se monta kertaa tyrkyllä ollut voittonolla. Jee, hyvä Ritvalainen ja Hannuhanhi-tyyppinen kartturi! :)

Pieni kisakone väsyneenä.

Rata ei todellakaan ollut sieltä parhaimmasta päästä ja musta tuntui siltä, että mun jalat ois painanut tonnin ja aivan kuin oisin juossut juoksuhiekassa. Hannuhanhi-tyyppinen kartturi sai pelastettua useammassakin kohtaan tilanteen ja melko veitsenterällä mentiin koko rata. Koko rata alkoi sillä, että vaihdoin alun ohjauksen kokonaan siinä kohtaa, kun jätin Ritnin lähtöön. Tajusin samalla, että se ei tuu lähtemään mun vetoon mukaan vaan ryntää taustalla näkyville kepeille. Pelastus ja ohjauksen muuttaminen kannatti, mutta en ota tavaksi. ;)

Nyt kun tuo ensimmäinen nolla on takataskussa niin uskon, että lähden seuraaville radoille hieman itsevarmempana. Tai siltä musta ainakin nyt tuntuu. Tämä tuli kyllä niin oikeaan kohtaan. Kiitos yläkertaan! :))

Mutka oli sillä aikaa syönyt 350g karkkipussin kotona ja näytti oikein tyytyväiseltä. Voihan huokaus. Mäkun ajattelin, että pistelen sen itse menemään tässä sohvalla maaten illan aikana... Ei tartte! 

Ai niin. Eilen illalla tein vielä 11 aikaan pihalla autokatoksessa neljä tunnaria. Vähensin kapuloita kymmenellä, eli nyt niitä oli 25. Teki hyvin ja aika korkeella vireellä. En niin pidä tuosta viretilasta, mutta annan nyt tehdä noin kun tekee kerran hyvin. Veikkaan että kisoissakin sen viretila on tota luokkaa, joten ihan hyvä että oppii toimimaan myös näin. Tuo siis oman joka kerta ja etsii maltilla ja tarkastaa hyvin koko alueen. Ei maistele. Taidan nyt pysytellä hetken tuossa kapulamäärässä.

Onnea myös Anninalle ja Onnille, jotka täräyttivät myös hienon nollavoiton samaisissa kisoissa!