Viikonloppu tuli vietettyä kotopuolessa Turussa hyvissä leivissä ja seurassa perjantaista saakka. Lauantaina meillä oli työpaikan porukalle järjestetty ohjelmaa Flow Parkissa ja sen jälkeen saunomista Marinassa, sekä tietenkin viihdettä yömyöhään. Oli kyllä niin jees paikka tuo Flow Park! Voisin koska tahansa lähteä uudestaan sinne. Jos jotakuta kiinnostaa tietää siitä enemmän niin googlettakaa ihmeessä. Kyseessä on siis aikuisten seikkailupuisto, jossa metsään on rakennettu eritasoisia temppuratoja. Ovat siis korkeimmillaan kymmenen metrin korkeudessa. Liikutaan turvavaljaat päällä ja kypärä päässä. Kivaa kisailua, itsensä ylittämistä ja pelkojen voittamista. Jos sellasia siis löytyy joltakin. :)

Sunnuntaina oli kerrassaan hieno päivä ja aurinko paistoi tosi lämpimästi. Lähdettiin kävelemään jokirantaan koirien kanssa. Tottakai Förillä ajeltiin ees-taas myös! Äitin ja iskän tyylikäs uusi kaupunkikoti on ihan Förin naapurissa, joten kulkeminen on helppoa. Lenkille lähdettäessä Förin kyytiin sattui pari muutakin koiraa. Mummelin pari terrieriä haukkui meidän laumaa ihan hulluna ja niiden emäntä loi meihin paheksuvia katseita. Häntä siis ilmeisesti ärsytti, että tungettiin itsemme samaan lauttaan.

Mutkahan aiheuttaa lähes aina ihmisissä kauhukuvia, joten kaikista huvittavinta näissä tilanteissa on se, kun sitä ei voisi mokomat räkyttäjät tippaakaan kiinnostaa. Uskon, että sen mielestä kaikki pikkukoirat ovat pohjasakkaa. Se ei siedä haukkuvia pikkukoiria. Kääntää pään pois ja huokaa syvään. Elämä on. 

Jatkettiin matkaa joutsenelle saakka ja käytiin ihastelemassa perinteiset sotalaivat. Mikäli muuten Turun suunnalla on yöpaikkaa vailla, niin samoissa maisemissa on laituriin kiinnitetty entinen risteilijä, joka on nykyään hostelli. Saattaa olla hieno kokemus yöpaikkana, uskoisin! 

Koirillekin kaupunkiloma oli ihan luksusta. Hajuja oli niin paljon, että nenä vei mennessään. Kaupunki on piilottanut rantaan myös tällaisia erillaisia hahmoja, joita voi karttojen kanssa etsiä ajankuluksi. Me ei karttoja tarvittu, vaan pärjättiin dobermannin voimin. ;)