Pyörähdin jälleen hallilla puomin kontaktit mielessä ja siellähän oli muitakin onnekkaita reenaamassa. Olipa mukavaa nähdä Johannan pentukin oikeen tositoimissa. Siitä tulee kyllä mahtava tapaus kunhan ikää tulee lisää!

Sovittiin huomisista vauhtitreeneistä klo 13.00 hallilla.

Eipä reissu kuitenkaan turha ollut, sillä yön yli nukkuminen oli saanut aikaan taas kummia tuon otuksen pääkopassa. Nyt oli siis kuitenkin vasta toinen kerta kun olin siirtänyt kosketusalustan puomille. Mutka lähti etenemään puomia hyvin ja alastulolle tultaessa osasi suoraan koskea lätkään eikä jäänyt ihmettelemään että mitä seuraavaksi pitäs tehdä. Hienoa! Ehkäpä huomenna saadaan lisää tulosta aikaan tämänkin yön jälkeen!

Kattokin alkaa olla jälleen oma itsensä leikkauksen jälkeen ja nyt vaan odotan sitä päivää kun tuo tyttöjen pissojen nuoleminen lakkaa. Toistaiseksi tuntuu siltä, niinkuin leikkauksessa oltais isketty aimo annos lisää potkua tuohon puuhaan. Raskasta.

Ai niin. Eilen illalla lenkillä sattui pieni välikohtaus. Käveltiin pellolla koirat remmissä illalla kun oli jo pimeään ja vastaan tuli lenkkeilijä irti juoksevan sakemannin kanssa. Me väistettiin tätä parivaljakkoa hyvästi keskemmälle peltoa, mutta koira vain päättäväisesti jolkotteli kohti meitä. Tottahan siinä tappelu tuli. Meidän koirat eivät edes huomanneet kyseistä rekkua ennen kuin kohdalla ja säikähtivät kummasti. Mitään ei kuitenkaan käynyt ja koiran omistaja oli erittäin asiallinen ja pahoitteli tapahtunutta. Musta vaan on niin huvittavaa miten jokaisesta naksahduksesta ihmiset ovat kirjoittamassa Iltalehteen yms. miten dobermanni teki sitä ja tätä. Pitäisiköhän munkin nyt laittaa juttu lehteen että "kahden täysikokoisen dobermannin päälle hyökättiin", siinähän ois jo naurussa pitelemistä! :))

Alhaalla meidän rakkaat sohvanlämmittäjät jotka eilen illalla joutuivat mukiloinnin kohteeksi. Heh...

1805513.jpg