Kaikki jotka käyttää Vuodatusta, tietää miltä tuntuu kun kaikki teksti katoaa bittiavaruuteen. Voi p.....kele mä vaan sanon. Pari kertaa pitää vetää syvään henkeä etten lopeta koko touhua tähän. Kerrassaan niin ärsyttävää!! Yritän vielä kerran...ELI: 

Perjantai aamulenkillä löydettiin koirien kanssa hevisauruksen jalka. Todellisuudessa se oli peuran kinttu, mutta hevisaurukselta se lähinnä näytti mun silmissä aamuseitsemän aikaan. Se oli siis kokonainen jalka ja jänteitä oli jäljellä, mutta muuten se oli kovin kynitty ja syöty. Voi oksettavaa. Melkoisesti alkoi mielikuvitus laukkaamaan, että mitenhän se peurapolo on henkensä menettänyt. Lehdessä oli kirjoitus, että niitä on nyt kuollut nälkään useita, koska lunta on niin paljon. Aika kamalaa.

Tiistain tokoilut meni ookoosti. Ei suurempia muutoksia edellisiin. Yläkerran sääukolle voisin esittää toivomuksen, että sulattais tuon lumen pois, jotta päästään treenaamaan vauhtiliikkeitä kisoja varten. Nämä viiden metrin ruutuunlähetykset ei parhaillaan juuri sykähdytä. Istuminen alkaa olla hyvä, joten jätän sen nyt pois listalta hetkeksi ja vahvistan sitä taas myöhemmin. 

Alkuun tunnaria. Kapuloita noin 20, lumi alustana, liikkuri, pimeä, paikkana hallin parkkipaikka ja häiriötekijöinä taustalla käynnissä olleet agilitytreenit. En tiedä mitä kävi mielessä kun tämän liikkeen valitsin treenattavaksi. Toi ekalla muistaakseni värän, mutta parani toistojen myötä ja alkoi näyttää jo sellaselta suoritukselta mitä normaalisti tekee. Ei ehkä niin hyvää ja rauhallista etsintää, mutta kuitenkin. Oli selkeesti alussa pihalla, että mitä on tapahtumassa. Taisi siinä vieressä olla vielä jonkun toisen sessun pissatkin, eli olosuhteisiin nähden ihan ok. Papukaijamerkkiä ei tästä kuitenkaan tullut. 

Toisena tein ruutua. Tai lähinnä ruudun paikkaa jälleen. Hahmoitus oli hukassa eikä tuntunut erottavan neuhoja ja merkkejä sieltä pimeästä. Koko pihakin oli niin jäässä, että pisti enemmän ärsyttämään koko treenaaminen. Käntyy kuitenkin nyt hyvin ja etenee oikeaan paikaan ilman seis-käskyä. Tulostakin on siis syntynyt mun fiksauksista! 

Auringonpalvojat.

Keskiviikkona oli agility. Alkuun Katin ja Duffyn kanssa tunnin lenkki. Tehtiin Saviojan Annen kolmosluokan radasta joku alku, joka oli ollut edellisellä viikolla Riihimäen kisoissa. SIihen piti suunnitella muutama eri ohjausvaihtoehto. Taisin tehdä kolmella eri tavalla. Rimat oli 65 cm tällä kertaa ja okserikin oli mukana kuvioissa. Ritvalainen oli aika pro. Ohjaaja oli myös matkassa hyvällä asenteella ja saatiin tehtyä hienoja juttuja. Mun kädet oli tasaiset ja Ritnin hypyt oli hienoja. Ei juurikaan ongelmia ohjausvaihtoehdoissa, mutta valssiin saisi lähteä mukaan paremmin. Vaatii myös multa tarkkavaisuutta, sillä tykkään käydä merkkailemassa ja sylivekkailemassa esteitä, vaikka useimmiten se ei oo tarpeen. :)

Torstaina käytiin Ritnin sisarusten Kion ja Hohdon kanssa lenkillä Purinalla. Oli pitkästä aikaa kiva nähdä ja koiratkin oli niin hienoja. Kaikki hiirenhiljaa ja hienosti sovussa. 

Eilen tuli vietettyä koko päivä töissä KKK:n kisoissa ja itse en siellä tänään myöskään kisannut kuten aiemmin lupasin. Pyhitettiin lepopäivää kotona. Meillä lepopäivä tarkoittaa siivoamista, lenkkeilyä ja pihan laittamista. :) Aamulla käytiin (siis minä kävin!) lenkillä metsässä ja kotona Mutka viestitti olohuoneen lattialla auringosta nauttien, että kevät on tulossa. Siihen ennustukseen ainakin luotan, mutta Pekka Poutaan tai Metteen en aina. 

Päävahti ja tulikuuma turkki.

Lumenluonnin päätteeksi viritin kepit pihalle. Treenattiin muutamia keppikulmia ja sivuirtoamista. Kivaa oli ja Mutkakin pääsi tekemään muutaman kerran Mikan kera. Huvittavaa. Yhtä sulavaa liikkumista. :)

Autokatostreenissä vedettiin tunnaria. Kapuloita 20, Mika liikkurina (sodassa ja rakkaudessa kaikki on mahdollista!!) ja neljä toistoa. Täydellistä kaikilta osallistujilta. Tämän jälkeen yksi kisanomainen suoritus suorana kuudella kapulalla, josta ei moitteen sanaa! Loppun tein vielä itse yhden piilotuksen 15 kapulan sekaan. En tiedä syytä miksi tuon viimeisen halusin tuonne isoon määrään piilottaa, mutta tuntui hyvältä ajatukselta sillä hetkellä ja edelleenkin. :) 

Pikkukoira. Kunnon koirakansalainen.

Tämmöinen viikko meillä! Ei paljon treeniä, mutta melko monipuolinen. Oli uimista, tokoa, lenkkiä, agilityä, sukulaisia ja kavereita. Ainoastaan lampaat puuttui!