Tämä päivä on ollut jotenkin syvältä. Aamulla tuntu jo siltä, että tämän päivän saa poistaa kalenterista kokonaan. En ole kiinnostunut päivästä 6.3 tulevaisuudessakaan. Ehkä päivässä on jotain mikä ei vaan sovi mulle. Itseasiassa tiedänkin jo vastauksen, vaan en kerro!

Aika pienistä jutuista kuitenkin on kysymys, mutta suurin murhe syntyi jo eilen illalla, kun Mika oli reissuun lähtiessään ottanut ainokaisen hammastahnan mukaan. Voi elämä, että ärsytti. Kaivoin sitte aamulla vessan roskiksesta vanhan tuubin, josta puristin hampaat irvessä pienen nokareen ainetta. Toinen ongelma oli auto. Minun (!) eli Mikan eli Sampo Pankin uudenkarhea Audi, ei suostunut käynnistymään. Olihan toki -8 astetta pakkasta. Ei jeesus! Kaikki johtuu siitä, että meidän lämpötolpassa on jotain hämminkiä. Toisinaan se lämmitää ja toisinaan ei. En myönnä, että mun ymmärryksessä sen kellon suhteen ois puutteita. Ei, vaan se on paskana.

Auton sain käyntiin lievällä väkivallalla, mutta vaihtoehtoja ei ollut. Äiti seisoi laukkuineen Ikean edessä bussipysäkillä ja laatat odotti Laattapisteessä. Haettiin äitin kanssa loput uupuneet laatat ja vietiin ne tontille. Melko raskasta... Tässäpä muutama kuva mukaan. Alkaa olemaan jo kivalla mallilla. Katot on paneloitu ja listoitettu ja maalit on seinissä. Voiton puolella ollaan! 

Illalla käytiin pienellä lenkillä, mut tuntui olevan melkoisesti pakkasta. Voi kyllä olla ettei ollut, mutta tuuli oli taas kova. Tein lenkiltä tullessa muutaman tokojutun tossa pihalla, mutta tokohetkeä häiritsi hirmuisesti Mutkan läsnäolo (lue:vinkuminen) ja äitin höpöttelyt sille. Tein vähän seuraamista pallolla ja meni ihan kivasti. Täytyy muistaa tehdä pieniä pätkiä ja naksutella sitä aika tiheästi. Ja se pirun sihinä alkuun, koska meinaan aina unohtaa sen! 

Sitten pari merkkiä ilman alkunamia merkin takana ja oli aika näppärä. Pitää vaan huomioida, että nakki ei valkoisessa maassa näy yhtään, joten palkkana on noissa vähän vaikea. Alkaa vaan etsiskelemään ja haahuilemaan turhaan. Ajattelin myös, että teen kassin kautta kierroilla muutaman luoksetulon pysäytyksen, mutta mitä teki hän!? Juoksi kuten merkille ja tarjosi siellä takana seisomista. Päätin sitte vaihtaa mun ajatukset tolle harkalle ja tehdä kierrosta pari luoksetuloa.

Toivottavasti huomenna ois nätti ilma niin pääsis pitkälle lenkille. Illalla ajattelin tokoilla todellakin ilman Mutkaa ja sen piippausta.