Tänään oli tok-tok-tokotuksen vuoro. Onneks Reine on täällä. Sain taas eilen sympatia- ja okapääpisteitä matkalla kun ajelin kotiin omista mokamoka treeneistä. Helpottaa aina suunnattomasti.

Torstain treffeille on aina kiva mennä, kun tietää, että sieltä saa super hyvän mielen. Ensinnäkin Ritni on taitava ja nautin sen seuraamisesta ihan ylipaljon. Se on jotain hirmu taitavaa. Onhan siinä toki paljon muutakin hienoa, mutta toi on musta sellanen kaiken perusta ja kivijalka. Sen mielestä kaikkein siisteintä on Legoilla mun jalkaa vasten.  Maahanmenot liikkeestä ja kaukkareista on hallinnassa, samoin istuminen on ok. Mut sitte on tää seisominen. Vitsit kun toi koira on niin vilkas, että se ehtii aina liikauttaa vasenta etujalkaa tossa liikkessä. Vaikeeta. Nyt mä lupasin muille, et treenaan tän viikon kotona ens torstaihin saakka vaan sitä seisomista naksulla. Pitää ehkä noutaa se tuolta autosta sisään... Joo, siinä on mun treenit. Ajattelin, että voisin häivyttää jossain määrin nyt sitä kättä perusasennosta ja seuraamisesta, mut sillä ei oo nyt sellasta hätää. Jäävistä siis treenaan nyt sunnuntaikävelyasennosta maahanmenoa ja sitä seisomista voi tehdä sillä ruokapalkalla ja naksulla. Varmistaa vaan et pysyy eikä nostele kinttuja.

Ostin muuten Ritnille tänään anteeksi pyyntönä eilisestä yliyrittämisestä ruskean ihanan lampaantaljan. Aika valtava. Käytiin jo kentällä kehuskelemassa meidän 60 euron ostosta. Nyt se rakkaus-pakkaus nukkuu siinä ja niinku treeneissä sanoin, kaikki tämä vaan ja ainoastaan tuon ihanan ruskean otuksen ja sen sairaan kauniin turkin vuoksi. Heh, kyllä ihminen on hullu.

Sitte Mutka-Lisbet kartanonrouva Vuorenmaa oli päivällä oma-alotteisesti aamusapuskan päälle vetänyt kilon verran Jahti-Vahti makkaraa. Se oli niin turvoksissa, mutta onnellinen. Jouduin oikeen sen takistakin löysäämään remmejä, jotta sain sen sen niskaan. Raukka ja niin ahne.

Tämmöstä taas tänään. Josko viikonloppuna ois jotkut kisat mitä vois mennä katsomaan ja ostamaan samalla Ritulle uuden minkkilelun. Sellasen, jota se yrittää käydä varastamassa kesken tokotreenien muiden ohjaajien taskuista. Totta joka sana.