Rakkaus-Pakkaus Mutka

Jeps. SM-treeniä Tapiolan mainolla nurtsilla. Oli aika helmeilevä ilma, joten mun tuulihousut ja pitkähihainen paita oli täysin väärä asuvalinta. Aamulla mittari näytti 12 astetta, joten sen mukaan otin vaatteet matkaan. Tarvii varmaan alkaa pitää autossa toista vaatekaappia. Varastoahan se jo muutenkin muistuttaa uhkaavasti...

Oltiin koko porukka kasassa ja tehtiin pariin otteeseen kaikki. Häiriöpaikallamakuuta, istumista ja sellasta. Sinto teki merkkiä ja ruutua meidän makuun aikana ja hienosti pysyi. Noi on kyllä mulle sellasia jännitysmomentteja aina, että kuinka käy. Hirvittävää on katsoa sen korvien asentoa kun ne näyttää jo siltä, et kohta palaa lakki ja sit mennään ja lujaa. Näin ei ole kuitenkaan toistaiseksi käynyt...

No mutta muutenkin teki tasasen varmaa suoritusta. Me ollaan tehty aika paljon jo ylempien luokkien liikkeitä ja aika pitkällekin, koska kisataan nyt nämä SM-kisat vaan vielä ALO:ssa ja sitte suunnataan heti eteenpäin. Toivottavasti yhtä lyhyillä pysähdyksillä kuin nyt.  Mulla meinaan alkaa aina kypsyttämään yksien liikkeiden treenaaminen, kun tuntuu etten meinaa keksiä itselleni mitään uutta niihin. Koira kyllä tekis varmaan samoilla kaavoilla hautaan saakka, mut mä ainakin tylsistyn. 

Eli tehtiin siis luoksepäästävyys niin, että Santeri tarkasti Ritnin. Oli oikein hyvä, vaikka tuntu että koplas oikeen kunnolla! Ei muuta kommentoitavaa. Sitte tehtiin perään vaan kontaktiharkkaa siten, että muut huuteli käskyjä, heitti palloja ja kapuloita viereen ja mä naksuttelin ja palkkasin. Tekee ihan hyvää tollanen hermotreeni sille, vaikka toimiikin aina kivasti noissa. Lopuksi taisi Jedin pallo viedä voiton ja vapautin sen pallolle. 

Sitte tein muutamia kaukoja. Mullahan on ollut itselläni ongelma, että en ole tiennyt miten alan etenemään niissä. Tai en ole tiennyt, että pitää takajalkoja paikoillaan istu-maahan-istu ja maahan-seiso-maahan menee hissinä, niin silloin istu-seiso (top) tulee olla niin, että etujalat saa liikkua ja takajalat pysyy paikoillaan. Siitä tulisi taas mennä ostumaan hissinä. Mäkun aloitin jo opettamaan sille tosta istu-seiso-versiosta sitä takapotkua ja alkoi vähän jo toimimaankin, niin nyt saan unohtaa sen ja se saakin liikuttaa niitä etujalkoja. *huokaus* SIKSI, että en vaan oo tajunnut miten noi sillä menee ja olen vaan pitänyt huolta ettei ainakaan eteenpäin tule. 

Sitte otin tunnaria. No mulla oli upo-uudet kapulat ja kaikkee. Ensinnäkin porukassa siinä mietittiin, että Ritnillä vois aina ennen kasaa ottaa pari kertaa pelkästään sitä oman etsimistä ja piilottamista. Siis ihan sen takia, että avais nenänsä ja ymmärtäis mitä on tulossa, eikä sekottais noutoon. Nyt tuntuu siltä, et on toisinaan liian kovilla kierroksilla. Ei oo mikään meidän aloitusliike todellakaan. Siis ei voi vetää autosta ja pistää tekemään. Höyryjä tarttoo ekana vähän purata.  No mut hän siis teki kolme kertaa ja suoraan siten, että oli kasa. Ei siis harjoitusta alla. Lähti liian kovaa ja iski kasalle. Maistoi, vaihtoi jne. Voi pyhä isä. Noh, toi kuitenkin oman. Tästä pisteet Ritulle. Toisella yrittämällä sama vika rahikaisella. Mut himoitsi nyt vain yhtä, jonka vaihtoi omaan. Kolmas oli hieno, joten tähän lopetin. Meni kasalle, haistoi, lähti etsimään omaa ja löysi. Teki hienosti töitä verrattuna kahteen ensimmäiseen yritykseen. Hasardi hommia, sanois Mikko Alatalo. Mä en silti edelleenkään näe tässä mitään ongelmaa. Kyllä se musta selkeesti silti tietää mitä siltä halutaan. Nyt jatketaan edelleen piilottamisella alkuun.

Toisella kierroksella tehtiin merkkiä ja ruutua ja yhdistettiin ne kokonaisuudeksi. Tässä palataan taas kuitenkin takaisin siihen mitä on harjoiteltukin, mutta lähinnä testimielessä että kuinka pelittää. Pelitti se ookoosti. Merkki on kokenut inflaatiota ruudun rinnalla, koska tiputin sen treenilistalta jokin aika sitte pois kokonaan. Tämän tein siksi, koska Ritni tarjosi toisinaan ruudussa merkkejä. Merkin se teknisesti kuitenkin osaa, mutta pallo ruudussa imi aika (=PALJON) paljon. Lähti kuitenkin merkille pariin otteeseen kivasti ja siitä ruutuun. Ollaan treenattu sillon aikanaan merkkiä myös niin, että sen merkin takana ja sivuilla on hirveesti Ritun lempileluja ja on kyennyt ihan täysillä tekemään sitä merkkiä. Tästä syystä en usko, etteikö tostakin tulis nappisuoritusta. Siihen on luotettava! Harjoiteltiin myös katsemerkkiä ruudulle. Pään kääntäminen saatetaan tulkita lisäkäskyksi, joten silmien liikkeellä yritetään kertoa mihin suuntaan tulee lähteä. Loppuun tein vielä läpijuoksun ruutuun suoraan pallolle. 

Olen laittanut ilmon Porvoon alon kisaan, joka ois 8. heinäkuuta, mutta edelleenkään en tiedä olenko menossa. Ensimmäisestä kisasta jäi hyvä mieli ja ylipäätään oikeestaan kaikesta mitä Ritni siellä teki. Ja me yhdessä. Näillä fiiliksillä ois kiva mennä SM-kisoihin, mutta toisaalta kisatreeni ei ois pahasta. Jos tänään pitäis päättää, niin en lähtis, mutta huomenna voi mieli olla taas toinen!  

Ei me tiietä, elämä vaan on melko hienoa...