Viikko on mennyt hujauksessa. Treenattu ollaan tosimielellä ainoastaan torstaina. Se on harvinaista se! Muuten ollaan lenkkeilty, syöty metsässä keppejä ja leikitty käpyleikkiä. Käpyleikki on seuraavanlainen; Valitaan käpy, joka hajustetaan omissa käsissä kuten tunnarikapula konsanaan. Sitten pieni harhautusliike neiti Näpsälle ja heitto metsään. Tämän jälkeen lähetetään Näpsä etsimään käpy. Kehittävää touhua kerrassaan! :)

 

Torstain treenit meni ihan näpsäkästi. Nollakone ;) oli fiiliksissä kuten aina. Alun hyppykuvion suhteen tein todella tyhmän suunnitteluvirheen. Lähdin miettimään ohjausta siihen samalla tavalla kuin kaikki muutkin. Me kun ei olla "niinkuin kaikki muutkin", niin pikkuhiljaa pitäisi munkin osata valita myös ne parhaimmat vaihtoehdot meille.

Muuten saatiin kyllä tehtyä hienoa rataa ja muuvit sujui kivasti. Yksi rima tuli samassa kohtaa kokoajan alas. En ymmärrä. Tein sen sitte millä ohjaustekniikalla tahansa niin tulos oli aina sama. Pitää käydä vähän testailemassa ohjausta ja hypyn kulmaa huomenna, jotta tiedän miten se tulee tehdä meille sopivalla tyylillä. ;) 

Viikonlopun ratojen huumassa olen laittanut muutamat kisailmot menemään. Oli sen verran mukavasti käyttäytyvä pikkukoira matkassa, että kyllä sitä kelpaa lähteä esittelemään muillekin areenoille. Tarviipa muuten yrittää, että josko saisin tuon voittoradan tänne näkyviin. Salakyttä kävi sen kuvaamassa...