Olen harrastanut syvällistä pohdintaa liittyen Ritnin ensimmäisiin agilitykisoihin. Ollaan siis lähdössä Eckerön reissulle tokon SM-joukkueen kanssa porukalla tammikuun 7. päivä. Siellä olisi tarjolla lauantaina kaksi starttia ykkösille ja sunnuntaina yksi. Mietiskely siis liittyy siellä kisaamiseen. Uskon Ritnin olevan valmis ykkösen kisakentille, mutta rengas vaatii hienosäätöä. Samoin nyt keppien loppuun on tullut joku kupla, eli se välillä vähän unohtuu. No toisaalta nämä kaikki olisi ihan treenattavissa, koska mitään suurta ongelmaa ei kummankaan suhteen ole. Ja toisaalta ainahan näitä muttia matkan varrella tuulee, joten tuskin on viimeinen kerta. Toinen ongelma on se, että odottelen tulevan kisakoneen juoksua alkavaksi. Tuolta aikaisemmista päivityksistä käy ilmi, että joulun tienoilla saattaisi juoksu alkaa, mutta mistähän sitäkin taas sitten tietää, että käykö näin vai ei. 

Ilmoittautuminen päättyy 22.12, joten vielä on aikaa miettiä ja pohtia. Kattelin tota kisakalenteria muutenkin ens kevättä jo fiilistellen, mutta ei siellä nyt mitään kummosta ollu tarjolla. Olen sitte vähän myös kriittinen, että missä kisaan ensimmäiset startit.  Kas ensikosketus vieraaseen paikkaan ja siihen hälyyn jännittää jo pelkästä ajatuksesta. Myös pohjalla on merkitystä. Täällä Riihimäelläkin näytti olevan kisoja, mutta tuohon Monnin halliin en halua mennä vaikka lämmin onkin ja Riman hallin pohja on aikanaan ainakin ollut niin jäätävä että sekään ei houkuttele. Se on tuntunut juoksuhiekalta jo Mutkan kanssa niin saatika Ritnin! Seinäjoella oli maaliskuussa kisat ja innostuin ehkä vähän liian aikaisin, koska näyttivät olevan maneesissa. Ei kiitos. Kakkakisat on nekin ohitse mun osalta. Kesää siis odotellessa! 

Eiliset treenit meni kuitenkin ihan kivasti. Mietintää aiheuttaa myös se, että en tiedä mistä olen tehnyt iselleni sellasen nykivän ohjauksen. Tänään katsoin myös yhden vanhan videon ja todellakin... se toistui jo siellä. Kauheeta! Nyt sitte olen yrittänyt kiinnittää siihen huomiota, että pitäisin ne kädet tasaisesti paikoillaan. Ritnillehän tämä on ihan uutta, joten tuntuu olevan meidän rytmitys nyt vähän hakusessa. Heti kun kiinnitän huomiota noihin käsiin, niin tuntuu että saan jonkun paskahalvauksen oman liikkumisen suhteen. Olen kuitellut että voin tehdä monta asiaa samaan aikaan, mutta tämä ei kyllä tue yhtään sitä! Vaatii selkeesti rutkasti treeniä. Viikonlopuksi tiedossa paljon treenattavia juttuja!