Ärsytti jo valmiiksi lähteä, koska olin tosi väsynyt. Ois pitänyt olla poissa, ehkä. Tein keppejä muutaman kerran tiistain haahuilun jälkeen ja Ritni teki mainiosti. Sitten innostuttiin tekemään toistoja muutama lisää takapalkan kera, ja koira oli ihan hukassa. Se oli väsynyt ehkä jo viikonlopun hyppykurssista saatika tiistain tuplatreeneistä, joten itseäni tässä piiskaan, kun en ymmärtänyt lopettaa ajoissa. Vitsit että ihminen on tyhmä. Voisin parjata asiasta ikuisuuden itseäni.

No tehty mikä tehty, mutta tulevaisuudessa voisin tämänkin muistaa, että keppitreeniä tuo koira kestää toistoina sellaset kolme kappaletta. Sillon jää reipas ja hyvä maku ja vauhti on huipussaan. Noiden toistojen aikana se kestää irtoamista sivuun, eteen, taakse yms. Pysyttelen siis siinä enkä sekoita sitä enää ikinä. Muistan myös palkata sen taitavasta kepityksetä aina.

Muuten reissu oli jees ja sain tehtyä viimeiseksi kuitenkin onistuneen suorituksen, vaikka tän oman tyhmyyden takia kärsin eilen unettomasta yöstä. *huoh* Eteeenpäin, on Ritnin motto!