Käytiin Ritnin kanssa hallilla enne töihin lähtöä. Tein korkeudenarviointitreeniä ja sitte keinua sekä keppejä. Oli aika hiostava ilma jo tuohon aikaan aamusta. Ukkosta selkeesti.

Hyppytreenit meni kivasti. Tein nostot välillä 50-65 cm. Tänään hyppäsi siis ensimmäisen kerran tekniikassa tuota 65 cm korkeutta. Ekalla kerralla tiputti kun oli liikettä mukana. En tiedä mistä johtui. Hypytin heti toisen kerran perään samalla korkeudella ja nyt teki tarkasti. Tuo yksi rima oli ainoa tiputus tänä aamuna.

Laitoin testiksi myös kepeille ohjurit ihan maahan ja koitin kulmia. Toimi hyvin, eikä näköjään tarvitse niitä enää ilmaan, mutta taidan varmistella niitä vielä näin. Oli kiva huomata, että kohta voi luopua niistä kokonaan.

Sitte tän päivän hienoin asia! Löysin eilen illalla metsästä tukeista halkaistuja lankkuja, sellasia leveitä ja rakensin yhdestä sellasesta "keinun" puupölkyn päälle. No Rituhan meni sitä ihan innoissaan eikä piitannut heilumisista mitään. Tänään aamulla hallilla päätin testata pitkän tauon jälkeen keinua niin, että laitoin sen alle ison pöydän. Tässä kohtaa huomautuksena se, että Ritnihän ei yhden huonon kokemuksen jälkeen ole suostunut keinulle menemään. Sen harjoittelu loppui ennenkuin se alkoikaan. No huvittavinta tässä oli se, että hän suostui aluksi tulemaan pöydän kautta keinua alaspäin, joka tarkoittaa sitä, että keinun liike oli kaksinkertainen.  Hän ei selkeesti tajunnut sitä... No mutta sitte pidettiin juhlat tän suorituksen jälkeen ja naksuttelin sitä ylös sieltä. Melko raskasta oli, mutta päästiin lopuksi siihen pisteeseen, että hän meni itsenäisesti keinun alusta loppuun. *huokaus* MUTTA alla on edelleen se pöytä. Tämä on silti melkoinen työvoitto Ritnin kanssa, sillä se on ollut ehdottoman kielteinen koko keinua kohtaan. Tykkää vaan tehdä alastulon kontaktia! Nyt jatketaan tuota isoa pöytää niin kauan, että saadaan se varmaksi ja siitä vaihdetaan pienempään pöytään. Sitte oletan, että voidaan tehdä oikeaa keinua!!

Nyt lähdetään tokotreeneihin, vaikka on aika lämmin keli. Teen vaan jotan pientä... noudon pitoja ehkä, kun ei oo tullu niitä taas tehtyy ja olen ilmoittanut ton AVO:n kisoihin. Tosin vasta syyskuussa, mut kuitenkin. Kuvaan Ritnin nyt elokuun lopulla SM-kisojen ja näyttelyn  jälkeen ja sitte varoaika on sopivasti mennyt ohi.