Tänään oltiin Tiltun koirakoululla pentujen (?) synttäritreffeillä. Mukana oli Ritni tottakai, Kio, Deri ja iskä Retu. Hohdolla oli juoksu, Piina oli hoidossa ja Hypno asuu pohjoisessa, joten ne eivät päässeet.

Oli kyllä kiva nähdä miten kaikki oli kehittyneet ja pojista oli tullu oikeen miehiä. Siis lähinnä koon puolesta. Kaikki tuli mukavasti toimeen, paitsi että Ritnin ainoana tyttönä piti pitää huolta omasta takapuolesta ja kaikista leluista.  

Päivän ohjelmaan kuului mukavaa juoruilua, herkuttelua sekä tokoilua. Oli hauska nähdä miten eri tyylillä kaikki sisarukset teki hommia. Kaikki toki innokkaasti, mut pareissa näkyi eroja.

Me tehtii pari hyppyä niin, että kysyin Ritniltä "missä hyppy?" ja pidin pannasta. Lähtee hakemaan hyvin ja nyt teki hyvän käännöksen heti lennossa. Seisoi hyvin eikä liikuttanut yhtään tassua. Palkkasin sekä namilla ja viimeisenä heitin lelun taa. Taitava lapsi.

Sitte tein seuraamista serpentiininä ja suorana, sekä muutamia käännöksiä. Piti hyvää kontaktia. Nostin kättä ylemmäs, mutta pidin sitä edelleen samassa linjassa housun reunan kanssa. Piti kokoajan hyvää ja aktiivista kontaktia, vaikka palloja lenteli ja veljet kirmaili ympäriinsä. Sonja otti pari videota, jossa näkyy sama suoritus kahdella eri nopeudella käveltynä. Toivottavasti saan ne lisättyä tänne jossain vaiheessa. Nyt mun mielestä se hitaammin kävelty oli parempi, joten veikkaan, että toi sen askelluskin riippuu aika pitkälti sen väsymystilasta ja vireestä yleensä. Lauantaina meinaan Riitalla kävi kierrokset varmaan parissa tuhannessa verrattaen sunnuntaihin, kun oli saanut painia ennen treeniä muiden kanssa. Täytyy pitää mielessä tää!!

Kokonaisuutena oli oikein näppärä neiti ja olen iloinen siitä, ettei komennellut poikia sen enempää.