Ritni kävi eilen virallisissa lonkka- ja kyynärkuvissa sekä aikuisiän silmäpeilauksessa. Oli kokonaisuudessaan yksi jännittävimmistä päivistä! Hui kauhistus.

Silmät oli jo pentuna peilattu terveiksi, mutta yhden puolisokean omistaneena pelko oli silti persuksissa. Terveen paperit kuitenkin tuli ja kaikki oli oikein mallillaan. Päivi sanoi, että vasemmassa silmässä näkyi jälki, että joskus neitokaisella on ollut ehkä alkava silmätulehdus, mutta on ollut niin mitäänsanomaton ettei se ole puhjennut niin kovaksi, jotta sen olisi paljaalla silmällä nähnyt. Tämä vain näkyi eikä sillä ole mitään tekemistä silmälausunnon kanssa muuten. Ensimmäinen osuus oli suoritettu. Huokaisu.

Seuraavaksi rauhoittavaa takakankkuun ja Ritu unille. Lonkista saatiin oikein mallikkaat kuvat, samoin kyynäristä. Päivi uskoi niiden olevan A:t tai B:t. Kyynärät olivat täysin terveet myöskin. Nyt vain odotellaan lopullista tuomiota Kennelliitosta, mutta kaikenkaikkiaan meillä on terve hieno tyttö! Olo on ehkä samanlainen kun juuri synnyttäneellä naisella.  Terve tyttö tuli!