Tänään aamulla mentiin hallin kautta ennen töihin lähtöä. Tein lyhyen pätkän Set Point-harjoitusta ja siihen päälle rengastreeniä, keppejä ja vähän puomia. Ritnihän on edelleen rakastunut puomiin ja tarjoaa sitä aktiivisesti jokaisessa välissä. Vielä ei ole saanut niin suurta paloa muihin esteisiin, vaikka on miten paljon palkkailtu näistä muista. Tää on vaan sen ykkösjuttu.

No mutta Set Point-harjoitus tehtiin edelleen 30-55 korkeudella tuplaokserilla ja meni kivasti. Otin liikkeellä, kutsulla ja paikoiltaan. En tiedä onko tämä vain mun oma ajatus, mutta musta tuntuu, että se on avannut silmät noiden hyppyjen suhteen.

Rengasta ei juurikaan olla tehty, eikä Ritnillä ole ollut sen suhteen hajua, mihin hyppy kuuluu kohdistaa. Aluksihan tein sen virheen, että sanoin sille rrrrrrengas! No Rrrrrritniä kutsutaan aina vastaavalla tavalla, joten sehän heitti liinat kiinni aina käskyn kuullessaan. Luuli selkeesti, että on tiukka kurvi tulossa.  Pelkällä hop-käskyllä tekee mainiosti ja hakeutuu renkaalle. Oli ihan näppärä!

Keppikulmia tein puolen vuoden tauon jälkeen ohjureilla. Olen luvannut ne Katille hetkeksi lainaan, mutta tarkoitus olisi taas jatkaa niiden vahvistamista kunhan saan omat kepit pihalle ehkä viikon kuluttua. Ritni teki kuitenkin kivasti avokulmasta ja suljetusta kulmasta. Sivuvedätykseen ei hirveästi ollut tilaa. Olen yrittänyt saada sen pysymään sopivassa vietissä koko treenien ajan ja nyt on useana kertana tuntunut siltä, että olen siinä onnistunut. Ei kaahaa ja makaa rauhassa jos mitään ei tapahdu tai ravaa hiljalleen kentällä. Yksi tavoite on selkeesti saavutettu!

Lopuksi tein pari kertaa puomia ja mietin tossa, että onkohan sen syvienlihasten treeni tuottanut tulosta...? Se tuli meinaan kohtuu huonossa kulmassa puomille ja odotin sen mätkähtävän sieltä alas, mutta räpelsi itsensä hienosti loppuun saakka kunnon vauhdilla. Aikaisemmin sen kanssa on saanut ottaa vähän väliä koppeja alapuolelta. Aika kivaa!

Tänään oli tarkoitus illalla käydä paimentamassa, mutta ilma on niin hirvittävän raskas ja kuuma, ettei ehkä ole järkeä. Ettei vaan tule mitään lämpöhalvausta... Olis aika kauheeta. Ja lisäksi ne lammasraukat! Ens viikolla seuraavaksi kun on KESÄLOMA!!