Meni reisille. Näin lyhyesti sanottuna. Ekalta radalta hylly ja toiselta 20!! Jotain aivan valtavaa. Ikinä ei ole tollasta rimasadetta tehnyt. Mä veikkaan että se oli niin poikki, että siksi roiski niitä menemään. Eilen käytiin hallilla reenaamassa ja musta se oli sielläkin vähän vaisu. Toki olin minäkin ja se toimii oman mieleni mukaan. Huomenna pitäis olla kolme starttia Järvenpäässä, mutta voipi olla että jätän menemättä... Ensi viikko lomaillaan ja lenkkeillään eikä pyörähdetäkään hallin nurkilla reenimielessä. Sunnuntaina on Uudenmaan piirinmestaruuskisat ja siellä aateltiin startata seuraavaksi.

Mikähän sillä on... siis Mutkalla. Onko siitä tullu vaan vanha, vai onko sen kanssa reenattu nyt vaan paljon vai onko sillä oikeesti joku vikana... Mä saan kyllä näillä omilla ajatuksilla kenet tahansa sairaaksi jos oikein mietin. Tässä saattaa olla sitä samaa vikaa. :o/

Ai niin ja sitte piti vielä noista radoista mainita, että ekalla hyppäs röyhkeesti kontaktin ja toisella radalla harrasti rimasotaa joka oli varsin kummallista. Toisella radalla kontaktin otti, joskaan ei täydellisesti mutta kuitenkin. Pääsin ennen rataaa harkkaamaan pari kertaa puomin namilla ja lätkällä ja sitte toimi. Naksutin myös maassa pari kertaa lätkällä.