Viikonlopun aiheena oli tuunata terassi vihdoin kuntoon hyviä terassikelejä varten. Kelit oli mitä parhaimmat ja terassikin sai vihdoin sen kauan odotetun ulkoisen ehostuksen. Ritni on ollut tekemättä mitään keskiviikosta lähtien ja lenkitkin on ollut lähinnä pissapyörähdyksiä. Tiistain paimennuksessa siltä aukesi tassu ja torstain toiset treenitkin jäi välistä sen takia. Nyt on kuljettu pääosin tossu jalassa ja toivotaan, että tiistaina se ois taas lyönnissä. Kenkä jalkaan vaan ja menoksi! 

Apuvoimat viikonlopuksi saapui Turusta ja kokopäivähommiksihan se meni. Ensinnäkään mistään ei tuntunut löytyvän sitä mitä etsittiin ja vieläkin jäi muutama juttu uupumaan. Pitää käydä uudelleen etsimässä kun ehtii. 

Aurinkotuoli, varjo ja olivipuu tekee omasta takapihasta pienen Las Palmasin. :) Ritni kävi tietenkin koeajamassa aurinkotuolin pehmusteineen ja Mutka hoisi perinteisesti vahdin virkaa kun uimaankaan ei ehditty. 

Maalari oli jo kertaalleen maalannut terassin kaiteet, mutta kesäkalusteiden öljyrusketuksen merkeissä ne sai kevyen rusketuksen myös. Vaati uudelleen pientä ehostusta, koska en ollut ottanut huomioon pientä tuulta, joka iloisesti virkisti öljyymisurakkaa. Onneksi pappa on kätevä käsistään ja hetkessä rusketus oli poissa. :)

Dobermanni saatiin yllytettyä pieneen painiin mukaan ja kauhulla mietin miten Ritnin tassun käy, mutta hyvin se pysyi kasassa. Siinä kun on sellainen palohaavan-tyyppinen hiertymä, joka on onneksi saanut jo uuden kuoren päälleen. Meidän upouusi hieno nurmikko on näille leikeille pelastus! :)

Muutama heinänkorsikin tuli kuvattua ja ikuistettua. Kasvaa meillä muutakin :) mutta nämä nyt oli niin murheellisen näköisiä auringonpaisteesta, että pääsivät kuvaan. 

Onni on oma ystävä. Nii-i. Näin se vaan on, että niin harvoin sitä tulee aatelleeksi miten yksin meistä jokainen olis ilman ystäviä ja perhettä. Se on rikkaus kun on ihmisiä ja eläimiä joille voi antaa kiitosta sanoista ja teoista. Ritnikin on mamman tuleva avustajakoira jos sen kädet ei enää toimi leikkauksen jälkeen. Se osaa jo ottaa sukat pois jalasta ja tuntuu olevan kovin innokas tässä työssään. Tosin useimmiten saattaa varpaatkin saada pienen osuman, mutta siitä viis, sukat lähtee kyllä! :))