Jotenkin tuntuu siltä etten parhaillaan jaksa yhtään mitään. Meinaa vähän näidenkin juttujen hoitaminen roikkua, mut jospa sitä pinnistäis edes pienen tarinan verran. Tosiaan treenaaminen tuntuu ihan nappikaupalta parhaillaan, koska on kovin minimaalista. Työt vie ison osan ja iltasin olen ihan poikki autoilun jäljiltä. Noh, ehkä tää tästä kun tulee vähän lunta! 

Agilityn ryhmätreenejä on nyt takana parisen viikkoa ja mukavaa on ollut. Viime viikolla treenailtiin sokkareita ja Ritnin kanssa en oo koskaan niitä ajatellu ennen tekeväni. Tuntuu että oon muutenkin myöhässä ja tuntuu aika kauhistuttavalta ajatella, että sitä jättäisi koiran selän taakse edes hetkeksi. Kovin kaukainen ajatus!  

Kävin myös perjantai illalla tekemässä muutamia hyppyjä Hyvinkään hallilla ja Ripa on toisinaan kovin pätevä ja toisinaan aivot on narikassa. Jälkimmäistä useammin toistaiseksi. Vaatii vaan hommia ja toistoja. Siinäpä lääke tuohon vaivaan. 

Viikonloppu oltiin kotona Turussa käymässä ja tuli syötyä hyvin ja oltua ostoksilla. Ostokset vaan jäi kovin ohuiksi. En siis löytänyt mitään ostettavaa!! Kuvitelkaa!! 

Sunnuntai illalla ryhdistäydyin ja otin naksuttimen ja noutokapulan sisälle. Tehtiin pitoja painavalla kapulalla ja oli tosi taitava. Nyt ei nällytä lainkaan ja pitää niin kauan kunnes saan siitä kiinni. Panostin myös siihen, ettei nosta persusta heti kun nappaan kapulan pois. Alkaa pelittää. Tein myös kaukojen kaikkia vaihtoja ihan tosta läheltä. Oli ok.

Tänään käytiin tokottamassa pihalla. Seuruuta pätkissä. Vahvistin paikkaa naksulla lähinnä. Huomaan nyt sen, että oon palkannu sitä ilmeisesti jotenkin lennosta sivuun, koska odottaessa palkkaa kesken seuruun, alkaa aina ottaa muutamaa sivuaskelta. Tarvii keskittyä palkkaamiseen enemmän ja siihen mistä se tulee. Askeleet sivuille, taakse ja täyskäännökset myöskin ok. 

Vahvistin myös ruudun paikkaa naksulla. Vitsit, se tarjos taas kumpaakin etumerkkiä alkuun. No eipä oo tullu taas kesän jälkeen hirveesti ruutua tehtyä, joten on niin onnessaan tosta asiasta. Naksuteltiin, heitettiin palloa, nakkia ja sensellasta. Tein myös pari ruutua sähkötolpan kierrosta loppuun ja ne oli tosi mahtavia. Nyt kuunteli myös seis-käskyä hyvin. 

Noutoa teil loppuun tai lähinnä pitoa ja sitä persuksen maassa pysymistä. Oli ihan passeleita. Kapulana oli pk:n estenoutokapula. Oisko 650g. Nyt oli jo niin poikki tossa vaiheessa treeniä, et sen pää meinas kääntyä sivulle, kun ilmeisesti sen ajatus herpaantu välillä niissä pidoissa. Muuten oli kyllä hyviä. Loppuun muutamalla nakilla kaukojen vaihtoja. Maasta istumaan pitkällä välimatkalla ja lennosta yhden vaihdon jälkeen palkka. Seisomista kummastakin vaihdosta läheltä. Tuossa naksuttelen vielä siitä takapotkusta, jotta ois oikeen ponteva. Näyttää ihan kivalta. Saa vaan olla tarkkana niiden etujalkojen kanssa. 

Jospa huomenna saisin tehtyä metallinoutoa sisällä. Keskiviikkona on taas agility... Tässäpä jotain suunnitelmia talven varalle, jotta keväällä ois paketit EVällää varten kasasssa. 

 

Iloisia talvikelejä odotellessa. Mukavaa viikkoa kaikille!