Kävin viime perjantaina töiden jälkeen yksissä joulumyyjäisissä, joista mukaan tarttui 4paws:n tekemä panta. Lähinnä tokoon. Ritnillä on ollut vastaava panta aikaisemmin, mutta se on vähän matkanvarrella kärsinyt ja nyt saatiin uusi. Valintaan ratkaisi isosti tuo fleece-kangas, joka on tuolla sisäpinnalla. Pysyy hyvin paikoillaan ja on napakka. Pöllöt tuli kaupanpäälle. :) Nyt vaan toivotaan, että panta tuottaisi ei niin pöllöjä suorituksia! 

Viime viikolla ollaan muutamana päivänä tokoiltu, mutta muuten vietetty aika laiskaa elämää. Toki edellisenä viikonloppuna tuli käytyä kisoissa kolmen startin verran ja sunnuntaina agilityn osalta myös Teemun koulutuksessa. Kisat meni kutakuinkin surkeasti. Keskimmäinen rata oli suhteellisen siisti ja ok muutamia virheitä lukuunottamatta, mutta ensimmäinen oli jäätävin sitte hetkeen. Viimeisellä radalla oli viiden esteen loppusuora pitkillä esteväleillä. Mehän ei olla koskaan opeteltu eteen lähtemistä noin pitkältä matkalta, joten neljännen hypyn jälkeen pyörähti ja kääntyi kysymään "Ootko oikeesti tosissas?"  -Olin, mutta ei uskonut. :) Radat oli Jalosen käsialaa. Jatkamme treenaamista ja starttaamme seuraavaksi Eckerön kisoissa. 

Toko tuntuu parhaillaan hyvältä. Tai lähinnä siltä, että olen tässä kahlaillut kisakalenteria läpi ja katsastanut tulevia EVL:n kisoja. Muutamia potentiaalisia hallikisoja oli alkuvuodesta tarjolla, mutta vähän jännittää tuntemattomien hallien pohja ja sen pito. Pitäisi ehkä päästä koittamaan ensin, että kuinka pelittää. 

Tulevalla viikolla on tiedossa meidän ryhmän epikset, jotka on facebookin mukaan kokenut suuren suosion! Loppuviikosta agilityä ja paimennuksen ratatreeniä. Katotaan antaako ilmat myöden olla ulkona. Toivottavasti!