Sopii hyvin teemaan, sillä toivon saavani liitettyä muutaman viikon takaiset radat Liedosta. En tiedä onko niissä kamalasti katsottavaa, mutta oppia tuo itselle niistä jokainen! Kommentit niihin löytyy tuolta jostain alempaa. 

Toinen hyvin ärsyttävä asia on tämä Vuodatus. Edellisen kirjoituksen teksti on ensinnäkin ihan oudon näköinen, enkä saa sitä muokattua millään sellaseksi mitä haluisin. Pitää ehkä vakavasti harkita muuttamista myös tämän blogin osalta... 

Pakkaset piinaa parhaillaan oikeen kunnolla. Tänään aamulla kun lähdin töihin näytti mittari -28. En pidä siis siitäkään! Tuntuu olevan parhaillaan paljon asioita, jotka tuottaa ahdistusta. Elämä voittaa kun tulee kevät, siihen on uskominen. Kauheaa valitusta ja vuodatusta! 

Ollaan kuitenkin ahkerasti lenkkeilty vetovaljailla ravilenkkejä kummankin koiran osalta pakkasista huolimatta. Mutkallehan tuo veto on vähän niinku henki ja elämä. Se rakastaa kelkan vetämistä, hiihtämistä ja juoksulenkkejä vetovaljailla. Se huutaa ja vinkuu mennessään ja keulii kunnolla. Hassua, sillä sehän on 9 vuotta ja olevinaan sen pitäis olla kovin mummoonen, mutta kun ei ole. Ritni on ollut Mutkan rinnalla ihan turisti noissa hommissa, mutta nyt tänään näytti jo merkkejä tasaisesta vedosta. Kai siitäkin vielä saadaan kauniisti ravaava paimen! 

Viikonloppuna otettiin kasapäin kuvia myytävistä ulkoiluvaatteista (joo-o, me ollaan vähän heikkona kumpikin vaatteisiin ) ja samalla nappasin kuvan koirien sörsseleistä, joita tarjoillaan päivittäin ruokailun yhteydessä. 

Nutrolin Senior ja BioGlucomin. Likkojen herkkusörsselit. 

Viime keskiviikon treeneissä Ritvalainen oli aikast mainio. Illan aikana yks ainokainen rima alas ja lisäksi mun ohjaus oli ei-nykivää ja kädet oli tasapainossa. Voikohan olla mahdollista, että myös mun kaaliin saadaan iskettyä noita taitoja? Ehkä. Juha oli hankkinut mulle sellaset rannepainot, jotka sillä oli tarkoitus kiinnittää mun käsiin mikäli huidon. En huitonut, vaikkakaan en tiennyt näiden painojen olemassaolosta. Nyt ne lepää tuolla mun treenikassissa ja voin vaan luvata, että teen kaikkeni etten niitä ranteisiini joudu kiinnittämään. 

Nyt alkaa haastavin osuus. Meinaan videoiden lataaminen ja koodaaminen. Voin vaan lisätä tämän tuohon valituslistan päätteeksi.  Tässä saippuaoopperaa heti ensimmäissä videossa parhaimmillaan! Kiitos vaan Lauralle hyvin kuuvaavasta kuvauksesta! 

 

Sitte olis tarjolla toinen huvitusnäytelmä. Tässä alla oli se muutaman minuutin odottelu tuossa lähtökuopissa, kun meitä ennen juosseella koirakolla oli jotain ongelmia. Keuli kunnolla. Jäätävää menoa. Lisäksi kaatui putkesta ulos tullessa tosi rumasti...

Kauhjaa kaarratusta. Liukui kepeillä kakkosväliin ja sain muurilta ohi. Sitä voisi itse vaatiakin tuolla radalla jotain eikä vaan kaahata menemään... 

Positiivista jos jälleen etsitään niin näistä kisoista viikko oli taas ihan toista menoa. Ei esteiden ohi kaahaamista eikä ainoatakaan rimaa. Mä vaan sanon, että tää juttu on niin mun päästä nyt kiinni. Purinalle lähdettiin tekemään oikeesti hienoja tuloksia, mutta mä muistan että mun ajatukset oli ihan toiset tuolla Turussa. Kypäräkorjaamolle käy meikäläisen matka ellei ajatuksia saada kasaan! Niih!

Nauttikaa näistä komediapäitkistä täysin rinnoin!