Siinäpä kuluneen viikon ajatukset kiteytettyinä. Haaveessa siintää vuoden vaihteen jälkeen EVL:n korkkaus ja toimenpiteitä ykköstulosten eteen on tehty kohtalaisen ahkerasti. Liikkuritreenistä ohjatun osalta taisinkin jo mainita aikaisemmin, eli se on ainoastaan meillä parhaillaan se sellanen hinkkaamista vaativa juttu. Ongelmaksi en ehkä sitä voi edes mainita, koska tapahtuu aina satunnaisesti. Menee varmasti ohitse, kunhan saadaan apuvoimia kapuloiden vientiin. 

Kuten tosta menneen viikon suunnitelmasta näkyy, ei olla hirveesti tehty noutoja parhaillaan. Ritnillä ne on ollut kokoajan tosi hyvät, ja olen ainoastaan tasaisesti muistutellut niiden olemassaolosta. Joitain teknisempiä juttuja ollaan niiden osalta tehty, kuten vinoheittoja ja niiden palautuksia, hypyn vieressä merkkien ja lelujen häiriöitä jne. 

Mukavasti siis menee ja treenit saa jatkua ahkerasti. 

Lauantaina piti olla paimennuksen ratatreenit ulkona, mutta taivaalta satoi koko perjantain ja lauantain vettä, lunta ja jotain niiden välistä. Oli kaikkea muuta kuin paimennusilma, joten piti jättää väliin. Harmittaa hirveesti, koska vielä viikon puolessavälissä oli oikeinkin passeli ilma näille treeneille. No mutta onneksi tiistaina on taas normitreenit tiedossa. Jotain tyydytystä vierotusoireisiin. :) 

Tänään taas piti olla hallilla Teemun agilitytreenit. No ei ollut niitäkään. Höh. Oli jotain mutkia tullut matkaan, joten nekin treenit piti perua. Lähdettiin sitte pitkälle lenkille ja vetämään pieni setti tokoa tohon alakentälle. Kuluuhan se sunnuntai näinkin!