Tiistaina oli Riitan viimeiset treenit Järvenpäässä. Surku, sillä ryhmä oli kiva ja treenit hyvät. Noh, onneksi jatko on luvassa jossain muodossa kuitenkin.

Ritnistä huomasin ensimmäisen kerran, että sen ajatukset oli jossain ihan muualla. Se haaveili voikukkien keskellä juoksemisesta ja järvessä uimisesta. Pojat oli siltikin syvältä ja ilmoitti sen hyvin selvästi. Paikalla istumisessa meni maahan, kun inahdin sen haisteluista. Normaalisti huomautan sillä paikallamakuussa samalla äänellä ja siksi meni maahan. Ympyrän läpi seuraamisessa katseli vähän muita ja oli vähän haaveilija. Pysäytykset teki hienosti ja ruudussakaan ei ollut moittimista. Ihan ok, mutta ei normaali Ritni lainkaan.

Keskiviikkona treenattiin raippiksen kera ja silloin aivot oli otettu narikasta mukaan matkaan. Teki hienoja käännöksiä ja pari todella mahtavaa ruutua. Lisäksi tehtii nopeita seisomisia, jotka oli myöskin hanskassa. Lopuksi Ritni pääsi Juhan kanssa tekemään muutaman putken ja hypyn. Oli ihan pähkinöissään koko jutusta. Lähetin sen pari kertaa myös hypyn kautta suoraan puomille... aika WAU! Meni lujaa, tosi lujaa loppuun saakka ja teki hienon kontaktin.

Ollaan menossa 18.6 Ritnin kanssa Ullan hyppytekniikkatunnille. Jatkoa siis siihen mitä keväällä jo käytiin. Kiva juttu!