Ollaan vietetty piirinmestiksien jälkeen kisataukoon ja treenattu kontakteja kuntoon. Nyt alkaa näkyä valoa tunnelin päässä, ihanata!

Tänään käytiin aamulla taas hallilla ja Kattokin pääsi harkkaamaan seuraamista ja agilityn kontakteja. Mutkalla taas alkaa olla puomi siinä mallissa, että jos se varastaa kontaktilta ja huudan sille "ei", niin se peruuttaa automaattisesti takaisin siihen kontaktille. On siis tajunnut paikkansa, mut pomminvarma se ei vielä ole. Oisi kiva tietää mitä teen toisin sillon kun siellä ei palkkaa ole, sillä se joka kerta himmaa hurjasti ja jää istumaan siihen kontaktille siis niin, ettei etujalat koske maata. Treenit tein kuitenkin tänään tyylillä palkka maassa, ei palkkaa tai palkka lätkältä. Vapautus namille käteen tai pallolle. Naksutin tottakai mukana.

Treenattiin kauko-ohjauksena takaaviemisiä ja sieltä keppejä. Sillä kun on tapana aina ottaa hyppy mielummin sisäkautta olkoon väli sitte kuinka pieni tahansa. Koskahan sitä pääsis taas kisaamaan... eli tosiasiassa koska sitä uskaltais taas kisaamaan ettei riko tätä pohjaa...