Ritvalaisen uusi panta on saapunut. Jälleen kerran posti löysi meille perille. :) Myönnettävä se on, että olen heikkona näihin kapistuksiin. Aina toisinaan koen pakottavaa tarvetta ostaa uusia ihanuuksia ja vielä hankalampaa on luopua vanhoista. En siis ymmärrä ihmisiä, joiden lemmikit perivät aina aikaisempien elukoiden vanhat roinat. On siis kyse leluista tai remmeistä. Sama kuin itse käyttäisi äitinsä vanhoja alusvaatteita. Melko kelpo vertaus, eikö?! :)

No mutta meillä ei siis käytetä edesmenneiden ystävien alusvaatteita eikä pantoja eikä leluja. Piste. Meillä ostetaan uusia ja myydään vanhoja. Myydään vanhoja siis ensi viikon lauantaista lähtien. Ollaan menossa äitin kanssa Helsinkiin Valtterin kirpparille myymään omia juttuja ja päätin pistää myyntikojuun myös lemmikkiosaston! :) En tiedä eksyykö sinne ketään, mutta tarjolla on ainakin jos jonkinlaista tilpehööriä. Parissa pannassa on vielä hintalaputkin jäljellä, joten löytöjä voi meidän pöydästä jos sattuu paikalle. 

Tässäpä nyt puhelimella napattu kuva upouudesta ihanuudesta. Satuin löytämään bambi-kankaan, joka niin täydellisesti näytti meidän Ritvalaiselta. Siihen kun iskettiin vielä muutama väreihin sopiva timantti, niin se on siinä! Tuo taustaväri on oikeasti tumman ruskea, vaikka näyttää jotenkin tässä kuvassa kovin mustalta.

Sällin kaunis silmä. (Ritni sukulainen. Ei veli, vaikka onkin ruskeavalkoinen. ;))

Käytiin tänään aamusta hallilla treenaamassa agilityä. Tehtiin kaksi eri radanpätkää, jossa oli nyt sekaisin kaikkea sitä mitä ollaan kesän aikana treenailtu. Kivasti meni, ei huolta huomisesta. Haastavimmat kohdat on meille ne, joissa ensin luukutetaan tuhatta ja sataa ja sitte pitäis saada kummankin liike ja rytmitys taipumaan johonkin pieneen hyppykuviosyheröön. Onneksi huomaan nyt jo ison muutoksen tapahtuneen omassa perusohjauksessa. Pyrin tekemään asioita määrätietoisemmin ja aina samalla tavalla. En edes odota sen osaavan jokaista ohjaustapaa, vaan olen oppinut löytämään ne meille sopivat jutut. Toisinsanoen pyrin siis olemaan reilu myös koiralle. :) 

Viimeistä lomaviikkoa viedään. Ohjelmassa on huomenna paimennusta, keskiviikkona tokoa, torstaina paimennusta ja perjantaina agilityä. Lauantaina pidetään putiikkia siellä kirppiksellä ja sunnuntai on vielä kysymysmerkki. Loppurutistus tähän himotreenaajan arkeen, josta voi hyvillä mielin hypätä maanantaina korkokenkiin ja jakkupukuun. Kuulostaapa hikiseltä ajatukselta...