Tänään piti harkata kotona vaan puomin alastuloa, mutta hallilla oli porukalla ratatreenit joten päätettiin ajella sinne. Piti ihan vaan käväistä, mutta siinä vierähtikin... yli kolme tuntia. Kiitos taas loistavista avuista! Vielä autossa piti oikeen manata miten kankea tuo pötikkä on koirana ja miten väärässä paikassa sitä ihminen voi aina olla. Saatiiin kuitenkin oikeen kuolat lentämään ja kiukkuset dobberin haukut täyttämään koko hallin. :) Ihanata musiikkia korville.

Puomi meni ihan ookoosti, paitsi ekalla kerralla takajalat tippu sivusta syödessä. Toinen kerta parempi. Toistaiseksi on jämähtänyt ihan hyvin kontaktille eli sitten jossain vaiheessa voi alkaa miettimään lelulla puomilta lähtöä. Kyllä tästä hyvä vielä tulee, uskokaa pois!

Tarttee siis harkata seuraavaks sylkkäriä tollasissa paikoissa vaikka muutamilla hypyillä tms. Nyt tuntuu että se käteen tuleminen on kiven alla. Mietin tossa myös sitä, että vauhti saadaan kohtuu kovaksi nyt sillä, että kuumennan sitä muutamilla harkkaesteillä ennen rataa. En siis normaalisti tee sitä kisoissa ollenkaan, koska lähtee käsistä kontakteilla. Nyt on toiminut ihan kivasti, joten taidan tehdä testin espoon kisoissa... Katsotaan.

Seuraavaksi hallilla torstaina vauhtireenien merkeissä ja sen jälkeen katsomaan Retua, Piinan sulhasta! Taitaa mennä odottamisen osalta jopa joulupukin edelle. Sen verran hieno juttu!