Viikonlopun Seinäjoen reissulla ei tosiaan tullut juuri kummempia tehty. Lenkin päätteeksi tehtiiin sivulletuloja ja jotain pientä, mutta ei mitään merkittävää tai mainittavaa. Piha oli niin jäässä, että kassin kiertoa tehdessä heitin persuksilleni oikeen kunnolla, ja kädet sekä koko muu kroppa on vieläkin ihan kipeenä. Vanhuus ei ehkä tuu yksin...

Eilen illalla eli maanantaina kävin muutaman minuutin ajan taas pihalla ja otin seuraamista, lyhtypylvään takaa kiertoja ja muutaman jäävän. Ensinnäkin taikanappi löytyi seuraamisessa, josta olen onnellinen. Aloin tekemään erittäin pientä serpentiiniseuraamista, jonka positiivisen vaikutuksen Ritniin olin täysin unohtanut. Sehän kiemurtelee kuin mato ja liimautuu jalkaan kiinni todella hyvällä kontaktilla. Nään, että sen naama on näkkärillä ja se luulee olevansa tärkeä ja pätevä.  Ja ylipäätään seuraamisessa mun pitää nyt muistaa ottaa katse siihen parin metrin päähän eteen, ja ainoastaan sivusilmällä vilkuilla sen tekemisiä. Jos vilasen sitä vähänkin, se ottaa sen jäävän merkkinä. Ei hyvä. Nyt ei enään ole käden liike ollut mikään ongelma. Kulmissa ja täyskäännöksissä saa kallistua vaan aika jyrkästi niin tekee taidokkaasti. Mahtaakohan olla sallittua?

Seisominen on sairaan vahva parhaillaan. Voin kierrellä ja kaarrella ympäriinsä ja luotan sen pysähtymiseen täysin. Se asettaa jalat nätisti paikoillen eikä liikahda. Hyppyä vois seuraavaks koittaa tehdä ton seisomisen kanssa loppuun, koska se tuntuu olevan sille nyt selvä. Ennenhän se liikahti jos lähdin sivusuunnassa lähestymään sitä, mut nyt ei ole sitä enään hetkeen tehnyt. Vaatii testin.  Liikkeestä maahan on taas kokenut inflaation ja tarvii parhaillaan katseen ja pään liikkeen. Tekee kyllä nätisti noiden apujen kanssa, mut tarvis saada ne nyt pois. Voi kyllä olla, et unohdin hengittää oikein... Tarttee miettiä asiaa... Ja se vihjesana. Hitto kun unohdan sen aina!

Kierroista tein luoksetuloja. Mulla on sellanen olo, että teen jonkun liikkeen jonka se ottaa pysäytyksenä, koska välillä ottaa sellasen paimennusasennon ja ei tuu sata lasissa loppuun saakka. Tarvii totakin pohtia lisää ja tehdä enemmän toistoja vaan ja vauhtiluoksetuloja.

Muuten alkaa kaikki olemaan kivasti paketissa. Noudon pitoja en oo ehtinyt edelleenkään tekemään naksulla, mut sisällä olen lelulla sitä muuten tehnyt. Noudossa olen pitänyt edelleen ohjatun kapulaa, koska revittää normaalin kapulan kanssa menemään kuinka sattuu. En pidä siitä, joten siksi näin.  

Ai niin. Pitää myös muistaa tehdä paikallamakuun aloitusosaa ja sen kestoa. Ritni menee maahan taitavasti ja nopeasti käskyn saatuaan ja jää siihen hyvin jos lähden liikkeelle melko heti . Ongelma syntyy siinä, jos odotan sen vierellä jonkin aikaa ja lähden vasta sitten liikkeelle, niin se alkaa tekemään sellasta pumppausta istumisesta maahan ja takaisin.  Musta se on huvittavaa, mutta ei tokikaan toivottua. Ei malta siis maata vain vierellä, vaan alkaa tarjoamaan myös istumista.