Eilen mentiin Katin kanssa pariksi tunniksi Sporttikselle työpäivän päätteeksi. Ritnillä meni lujaa. Se oli koko päivän mun mukana töissä ja oli kerännyt sopivasti energia varastoon. Ihan kun sitä ei muuten olisi riittävästi... Aika meni nopeesti kuulumisia vaihtaessa ja luonnollisesti treenatessa. Tehtiin helpohkoa viiden esteen vauhtisuoraa, jossa alussa oli nyt putken suu myös tyrkyllä. Vähän vastaavalla tavalla kuin muutaman kerran kisoissa on ollut ja joihin on syöksynyt suorilta. Ei siis ole lukinnut hyppyä lainkaan vaan lähtee pienestä käden nostosta tai sivuttaisesta liikkeestä putkeen. No nyt ei menny, ei sitte millään. Keppejä tehtiin avokulmaan muutaman hypyn kautta ja loistavasti pelitti. Palkkailin lähinnä niistä, sekä vahvistin kontaktin päässä valssaamista. Kiva päivä ja ihanan terapeuttista seuraa. :)

Tänään Ritni oli jälleen pankkiirina, koska töistä päin suunnattiin talvitauon jäljiltä ensimmäisiin paimennustreeneihin. Treenit oli kylläkin vielä sisällä, koska lumisohjoa oli laitumilla polviin saakka. Treenejä olen muuten nyt varannut lähes joka viikolle, joten jospa sitä pääsis sitte kisaamaankin jossain vaiheessa.

Reissu kannatti. Vitsit, tuo on kyllä lajina niin hieno ettei mitään määrää! Ritni oli ehkä tauon aikana miettinyt asioita, sillä se ei kiehunut ja siitä sen ilmeestä näki, että pikkukoira tiesi myös itse olevansa tähti. Maahan-käsky oli edelleen täsmällinen ja nopea, hakukaaret oli laajoja ja etäisyys lampaisiin hyvä. Ei juurikaan napsinut ja tasapainopisteellä ei tarvinnut enää apuja, vaan hoiti homman siellä itse. Tuntui vielä aika kuuliaiseltakin. Mitähän vielä...?! Se vaan oli niin super <3 että ei voinut muuta kuin hymyillä!

Huomenna ois tiedossa agilityä ja torstaina tokoa. Perjantaina illallaTampereelle ystävien kera syömään ja lauantaina ois pari starttia agilityä. Aktiivista loppuviikkoa kaikille! :)