Eilisistä agiharkoista masentuneena tajusin, että tilanne vaatii mielenkohotusta. Mistä muualta sitä saisikaan kuin tokosta! Ei muuta kun iltalenkin päälle Mutka varastoon suksien voiteluhommiin Mikan kanssa ja Ritni pihalle. Tehtiin seuraamista taas alkuun ja fiksailtiin paikkaa. Vire on hyvä ja nyt alkaa olee taas sellanen mistä tykkään. Loistavaa! Myöskin hidas kävely on ok sekä juoksu alkaa pelittämään. 

Kattogee mikä söpöliini!  Oi niitä aikoja...

Alkuun ajatuksena oli tehdä sisällä ainoastaan metallia, mut tilanne lähti taas vähän hanskasta. Tein seuruun päälle luoksetulon stoppeja lyhtypylvään kierrosta ja suoraa. Ei moitteita näistä. 

Sitte sisälle metallin kera. Sivulle istumaan ja kapulanpitotreeniä samoin kuin on tehty myös normikapulalle. En huomaa nyt tossa pidossa mitään erillaista metallin ja puun välillä. Pitää hyvin ja palkkaan namilla parhaillaan. Tällä olen saanut toistoja enemmän ja pysyy sivulla istumassa eikä nouse luovutuksen jälkeen. Näitä nyt vaan jatketaan ja siirryn jossain vaiheessa sitte seuraavaan vaiheeseen. Jos joku ihmettelee näitä meidän aakkosia näiden noutojen suhteen, niin syy on siinä, että meillä pureskeltiin ja heiteltiin melko lujaa vielä kuukausi sitten. Päätin treenata nämä pois ja sitte vasta korkata voittaja. 

Loppuun vielä kaukon nousuja I-S. Tajusin nyt sen, että mun pitää nostaa top-paa sanan aikana oikea käsi huomattavasti sivulle eikä vain vähän vilauttaa. Silloin tekee maltillisemmin ja jalat pysyy paremmin paikoillaan. Pitää pitää mielessä.