Sävel oli taas tänään niinkin hyvin kohdillaan, että noustiin aamun ekasta radasta kakkosiin! Aivan huippua! Fiilis oli kohdillaan ja Ritni tuntui jälleen kerran tosi lunkilta odotellessa ja radalla. Ei enää hötkyile, vaan tuntuui järkevältä. Sitä on kyllä niin hienoa viedä ettei tosikaan! 

Korkattiin myös kakkosluokka yhdellä hyppyradalla. Tuloksena kymppi. Toimi tosi kivasti. Sain yhdessä takaakierrossa sen valumaan mun selän taakse ja siitä kielto. Toinen vitonen napsahti pussin jälkeisestä rimasta. Videosta huomaa selvästi, että nykäsen käden alas ja Ritni kääntyy katsomaan. Huono minä. Hyvä fiilis kuitenkin jäi tästäkin radasta ja tosi luottavaisin mielin lähdetään ensi viikonloppuna Porvoon kisoihin. Putki on päällä! ;)

Mulla on tuosta nousuradasta videokin, mutta se on ladattuna facebookiin kaverin iphonesta. Onko jollain tietoa, että miten sen saisi linkitettyä tänne? 

Tällä viikolla käytiin tiistaina paimentamassa. Sisätreenit on tullut kuvioon ja aiheena oli poispäinajo kujaa pitkin. Alkuun meno tuntui tosi tahmaselta. En saanut juuri lainkaan Ritniä toimimaan itsenäisesti, ja jokaisella suuntakäskyllä kääntyi katsomaan ennenkuin toteutti käskyn. Ärsyttävää. Toisella kierroksella alkoi pelaamaan paremmin kun poistettiin porukasta muutama jumittava lammas. Ei se vieläkään mitään huippuajoa ollut, mutta parempaa.

Keskiviikkona vedettiin tokotreenit. Alkuun paikallaoloista molemmat. Rauhassa istui ja makasi. Olen ottanut nyt kokoajan aika lyhyitä istumisia, jotta pysyy hereillä. Sen jälkeen kaukoja, jotka nyt hyvät. Naksuttelin vaihtoja ja lähinnä sitä välitöntä reagoimista. Vaihdot oli hyvät nyt myös pitkästä matkasta. Tämän jälkeen ohjattu. Palkkasin merkistä muutaman kerran ja loppuun pari hakua vasemmalle. Merkit oli hyviä, samoin palautukset. Loppuun tein tunnarin ja zetan seisomisen paluuta. Tunnarin tein hiekalle suorana. Yhdeksän kapulaa. Kummallakin kerralla oli todella siisti suoritus. Seisomisen paluun osalta ei myöskään mitään valittamista. Ihan hyvällä mallilla ovat. 

Torstaina agilitytreenit. Kuvattiin meidän ryhmän järjestämiin itsenäisyyspäivän epiksiin mainosvideota treenien ohessa. Era oli poissa, joten häntä ei videolla näy. Juha oli näköjään ikuistanut videolle myös meidän täysin epäonnistuneen persjätön, mutta ehkä parempaakaan materiaalia ei ollut saatavilla. ;) Kerrassaan laadukas video tarjolla ja vielä laadukkaampi tapahtuma! Tervetuloa! :)

Lauantai aamusta kävin paimentamassa tai lähinnä kuokkimassa Somerolla heidän pentupäivillään. Mustavalkoisten seassa yksi värivirheellinen eli ruskea. Sain Eijan avuksi pellolle tolppakoiran rooliin ja tehtiin kivat pätkät hakuja. Kaaret oli hyviä ja musta se pysähtyikin nyt vähän paremmin. Mun mielestä siis! Kimmon mielestä ei! :D 

Tein vielä pidemmät pätkät poispäinajoa ja ajattelin astua askeleen taaksepäin tuossa asiassa. Ajoin vaan suoraa ja pidin huolen siitä, että etäisyys pysyi hyvänä ja sisäflänkit oli täsmälliset. Nythän noissa sisäflänkeissä Ritni on toiminut niin, että annan kaksi taputusta reiteen ja sen jälkeen käskyn OI-MAA tai VAS-MAA. Toimii hyvin, mutta jos jätän taputuksen pois niin on vähän hämillään. Pohdittiin Eijan kanssa, että jospa pitäiskin antaa edelleen se taputus tueksi, mutta antaisi alkuun sen suullisen käskyn ja perään vasta taputus. Tässäpä taas pohdittavaa!