Eilisen illan pikaisten pihatokotreenien kuulumiset. Alkuun luoksetuloa. Tekee hyvällä vauhdilla läpijuoksut. Tein muutamia toistoja pallolle, mutta muutamia suoria myös suoraan sivulle josta pallopalkka kainalosta. Oli hyviä ja nopeita. Lähdöt tein maasta, ja seisomisesta. Pitää vahvistaa vielä loppuosaa eli maasta sivulle ja saada siihen vielä vauhtia enemmän. Tulee nytkin ihan hyvällä laukalla, mutta haluisin sen olevan säpäkämpi. Viilausta siis. Stoppeja tein kierrosta (Mutka toimi tolppana ;)) ) ja yhden valmiin suoran. Oli musta hyvät. Seisominen on ihan super, mutta maahanmenossa ei sukeltanut täydellisesti. En tiedä, että vaikuttiko asiaan se, että sillä on ollut kannus auki hetki sitten ja nyt tein hiekkatiellä. Yritti kyllä. 

Kaukoissa vahvistin edelleen S-I-vaihtoa back-sanalla. Nyt jo huomattavalla etäisyydellä. Muut vaihdot oli hyviä pitkästä matkasta, paitsi maahanmeno. Jätti vajaaksi etutassut pariin kertaan, mutta pallovirittelyllä poistui kyllä. Tuli vasta jälkeenpäin mieleen nuo anturat... hölmö minä. Toisaalta on saanut nyt extrapaljon palkkaa noista muista nousuista ja vaihdoista, joten olisinkohan onnistunut sotkemaan jotain...? Tarviipa muistaa vahvistaa ja seurata tätä. 

Lopuksi noutoa. Alkuun pari kiertoa kapula suussa, josta pallopalkka. Sitte kiertoja joista suoraan sivulle. Jälleen pallopalkalla. Lisäksi tein pari kapulan heittoa ja nostatusta, josta vapautus kapulalle. Hyvästä nostosta ja puremattomuudesta vauhtipalkkaan vaihto. Otin myös valmiin noudon. Nyt oli todella hyvät pidot, ei maiskutusta ja täysin ilman sivupomppuja. Ei myöskään ole enää ottanu kääntymisissä tukea mun jalasta. Luovutus oli myöskin hyvä. Tämä nouto oli oikeastaan muuten sitä mitä olen tavoitellut, mutta heiton aikana tapahtuva korppikotka-asento saisi pysyä ryhdikkäämpänä. Onnistunkohan korjaamaan sitäkin vielä ennen kisakauden korkkausta... :)

Tässäpä taas näitä! Huomenna hypitään agilityä ja sitä ennen käydän tokoilemassa. Tiedossa mahdollista videokuvaa treeneistä, sikälimikäli se on julkaisukelpoista. Aamulla pitää myös muistaa ilmoittautua kisoihin. Agilityä ja tokon voittajaluokkaa tiedossa.