Vitsit mikä viikonloppu! Vielä alkuviikosta ajattelin etten lähde korkkaamaan voittajaa, koska musta tuntui siltä että meidän loppuviilaukset on vielä totaalisesti kesken. Torstai oli toivoa täynnä ja Ritni teki treeneissä täydellisen tunnarin. Se antoi uskoa sen taitoihin ja vielä perjantaina aamulenkillä mietin kaikki liikkeet läpi ja tulin siihen tulokseen, että sillä on mahikset noillakin taidoilla huippupisteisiin. Näin kävi! Onneksi mentiin. <3

Ritvalainen tykitti voittajasta ykköstuloksen pisteillä 267/ 320 p, vaikka paikallamakuu meni nollille. Kerron kohta mitä makuussa tapahtui, mutta vitsit mikä fiilis noista edelleen tulee! Päästiin sitte yhden pysähdyksen taktiikalla alosta evl:ään saakka. WAU!

Enempää ei vois toivoa siltä! Vedettiin koko setti putkeen ja vire oli kokoajan ihan täydellinen. Se toimi jälleen kerran huomattavasti tasaisemmalla vireellä kuin treeneissä. Melko korkeassa, mutta siihen olen pyrkinytkin. Ei tee mitään laamatokoa, vaan näpsäkkää ja terävää settiä. Olen ylpeä ja ehkä saankin olla. ;)  

Paikallamakuu meni siis nollille ja olin jotenkin maassa sen jälkeen, vaikka Ritni sinnikkäästi teki kyllä kaikkensa. Oltiin kuudentena eli rivissä viimeinen ja lähinnä metsän laitaa. Nurmikenttä. Piilo oli pakettiauto, joka oli kentän toisessa päässä ja näin Ritnin kokoajan sieltä ikkunasta. Huomasin muutaman minuutin jälkeen, että se värisyttää ja nykii vasenta etujalkaa ja katsoo maata. Mä taisin siinä jollekin todeta, että ei helvetti, se makaa ihan sata varmasti kusiaisten seassa. Ja niinhän se makas! Kolmen ja puolen minuutin jälkeen se nousi istumaan ja piti sitä samaa jalkaa ilmassa ja värisytti sitä. Se nousi ylös ja siirtyn pari metriä eteenpäin ja kävi siihen maahan. Surullista, koska löysin siltä siitä jalasta pieniä punaisia paukamia. Mun aavistukset kävi toteen kusiaisista. Raukka. Tästä siis harmillisesti nolla. Toisaalta positiivista oli se, että näin kokoajan mitä siellä tapahtui ja tiedän mistä tuo nollaus johtui. Jostain muusta kuin taidoista ja osaamisesta siis.

Tässä vielä koko pisterivi ansaitusti: 

  1. Paikalla makaaminen 0
  2. Seuraaminen taluttimetta 9 (Oli hyvää ja tasaista. Ei pompottanut ja juoksussa taisi ravata kokoajan. Hidas myös hyvää. Askelissa tunsin hiljaista murinaa pohkeen kohdalla. ;))
  3. Istuminen seuraamisen yhteydessä 10 (Nappi suoritus!)
  4. Luoksetulo 10 (Kova vauhti ja hyvät stopit.)
  5. Ruutu 10 (Voihan paniikki. Kysyin lähetyksessä Ritniltä, että "Missä ruutu?" Huomasin että se bongas sen, mutta vitsit mikä jännitys silti. Lähti täysillä ja huusin seis. En nähnyt onko ulkona, mutta riskillä maahan. Sisällä oli. ;) Loppuosa oli hyvä, vaikkakin ollaan ehkä neljä kertaa sitä testattu ennen tätä.)
  6. Hyppynouto 8 (Heitin pois linjalta, mutta korjasi hienosti mun mokan. Kosketti palautuksessa mua, joten tästä ilmeisesti tuo pisteiden vähennys.)
  7. Metallinouto 10
  8. Tunnari 9 (En tiedä mistä vähensi tuon pisteen... Teki hienosti töitä. Tuskaiset hetket katsella, kun itse ei voi vaikuttaa. :) Lähti aika vauhdilla kapuloille, mutta silti näin siitä että maltti on pelissä mukana. Ei edes harkinnut muiden maistamista.)
  9. Kaukot 10 (Parhaimmat kaukot ikinä. Nousi täpäkästi, mutta liikuttamatta milliäkään tassuja. Teki täysin hissinä ja hienolla tekniikalla, mutta silti napakasti.)
  10. Kokonaisvakutus 9

Yhteensä 267p/ 320p

Vaviskaa siis kaikki SM-kisojen kanssakilpailijat. Täältä tullaan taas! ;))

Tänään aamulla paistettiin lettuja, joista kisakone sai omansa. Lisäksi käytiin kaupoilla ja mukaan tarttui valkoinen leveä nahkapanta, jossa on niittejä. ;) Myös Mutka osallistui näihin kekkereihin ansaitusti. Hän on kuitenkin ollut valvovana tuomarina lähes jokaisissa treeneissä ja on pakkasesta tai auringosta huolimatta ollut meidän paikallamakuun häiriökoira. Sai se viime viikolla kapulastakin, kun mun testiheitto vähän epäonnistui ja kapula lensi suoraan ylös ja sen nilkoille. Noh, mummo ei pienistä hätkähdä. :)