Käytiin tänään mäessä, vaikka näin jälkeenpäin tuntuikin aika turhalta koko homma. Moni rinteistä on jo suljettu ja aika pahojakin aukkopaikkoja on hurjasti. Laskettiin sitte kahvilasta ja taukopaikasta toiseen ja pyhitettiin päivä munkkikahveille ja muille herkuille. Jälleen kerran. :) 

Laskujen jälkeen kiivettiin tunturin huipulle. Tuuli oli melkoinen. Nähtiin jonkun tyyppinen haukkakin liitelevän pitkästi ympäri tunturia. Ehdotin sen olevan munahaukka, mutta Mika meinas, että ne pyörii lähinnä Vinkkarin suunnilla. Tiedä sitä sitte... :) 

Tässä alemmassa kuvassa näkyy rinne, jossa vielä toissapäivänä laskettiin täysillä. Ei kuitenkaan enää tänään. Aurinko on sulattanut melkoisesti. Käytiin tallaamassa tuosta ylös, mutta käännyttiin takaisin kun Mika tippui joka askeleella metrin syvyyteen. Outoa...

Lumikissat kävivät ajamassa pikkukoiralla lumipallonheittobaanan. Mikakin pysyi pinnalla. :)

Tästä kuvasta huomaa hyvin tuon lumen määrän. Sitä on ainostaan jäljellä noilla siirtymisillä ja joissain rinteissä. Mika ihailee alhaalla lumikissojen jälkeä. Lumikissakuskit on kuulemma tosimiehiä. Niitä on ilmeisesti sitte aika vähän tässä yhteiskunnassa. Siis tosimiehiä. 

Sitte kuvia pikkukoirasta. Voi herranjugelis mikä söpöstys! Naama näkkärillä ja kaikki. Näitä otoksia ois sitte varmaan sata, mutta tässä nyt niistä muutama tarjolle. Tukkaa siltä lähtee ihan hirmusesti parhaillaan. Toisaalta hyvä että lähtee täällä niin on itsellä kotona vähemmän siivottavaa. :) 

 

Tunturipurojen raikkautta. Ritni kävi sitte uimassa jokaisessa lammessa minkä tuolta tunturista löysi. Myös tässä. Niin ja kirmasihan se vatsaa myöden tuossa rinteiden alla olevassa jäähdytysaltaassakin. Tarviiko enää miettiä, että miks sillä on vatsa ollu löysänä viimeiset kolme päivää?

Tänään aamulenkillä tein muutamat liikkeestä istumiset ja kaukot. Istumiset oli hyviä. Olikohan yön aikana vähän funtsinut asioita. Ehkä. Pitää vaan muistaa itse kävellä sellasta sopivan rauhallista vauhtia, eikä mitään Konos-tyyliä. Kaukoissa sillä jotenkin nyt flippaa. Eilen teki todella hyvin kaikki vaihdot ja sai palkat jokaisesta noususta. Tänään aamulla oli istumisessa todella skarppina ja nousi hyvin, mutta seisominen oli hakusessa. Nousi kyllä sitte toisella käskyllä, mutta tarjoi ensin istumista ja siitä vasta seisomista. Voihan venäjä. Sain sen kuitenkin toimimaan, mutta aiheuttaa kyllä harmaita hiuksia toisinaan. Palkkaan nyt taas jokaisesta noususta.

Positiivista on noissa nyt se, että toi on aika satunnaista kuitenkin toi sen jumittaminen. En vaan oo oikein vielä keksinyt että mistä se johtuu. Virekin pitäis olla oikealla tasolla. No mutta katsellaan ja ihmetellään miten se pelittää nyt jatkossa.