Olin ilmoittanut Ritnin täksi päiväksi agilitykisoihin, mutta Jyväskylän rengasturmasta johtuen peruutin osallistumisen. Ollaan nyt menossa ens perjantaina Hammarenin Annalle tsekkaukseen, että kaikki on ok. Piiralla olen normaalisti käynyt, mutta meidän seuraava aika on sinne vasta kesällä. Käydään nyt katsomassa että kaikki on kunnossa, sillä sen verran kovin se rinta edellä siihen tärähti. Rengas vaihtoi paikkaa, samoin mun sydän rinnasta kurkkuun. Hui. 

Tänään ollaan oltu kotona ja suoritettu istutuspuuhia. Olen kuokkinut koko takapihan nurtsin läpi ja paikannut sitä monesta paikkaa. Selkä sanoo sopimuksensa kohta irti, mutta tänäänkin olen viettänyt siellä yhdeksästä yhdeksään. Kiivaa hommaa. :) Perjantaina kävin ostamassa kesäkukat ja puoli Plantagenia tyhjäksi. Nyt on istututettu, istutettu ja kasteltu. 

Tästä päästäänkin tuohon elämän pieneen iloon eli sadettajaan. Meillähän se on kai elämän suuria iloja, sillä kummatkin koirat on ihan hulluna siihen. Mutka huuta terassilla jos ei saa osallistua ja nyt kun tota nurmikkoakin on tullut taas istuteltua niin hermot meinaa palaa kun nämä kaksi syöksyy tuolla savessa noiden suihkujen perässä. Nyt kyllä jo vähän naurattaakin. :)

Tässä kummaltakin tyylinäytteet. Ritnin ilme on juurikin niin pirullinen, mitä se oikeassa elämässä oikeastikin on! :)

 

Fiksu menee ihan liki sadettajaa ja tekee siitä syöksyt suoraan kohti lennätintä. Siitä saa myös hyvän otteen, jos haluaa antaa sadettajalle oikein kunnon kyydit! Siinähän vasta on iloa meille jokaiselle. Jep. ;)

Mummo ottaa perinteisesti tehopesun alustapesun kera. Mitä sitä turhaan enää tossa iässä kyykistelemään, kun tollakin tyylillä saa saman riemun aikaan. Räkä roiskuu ja kesä on täällä! Mutkan talviturkki on heitetty.