Mulla soi päivästä toiseen toi NRJ:n tunnusbiisi kesän sinkkulistasta. Voisin ilmoittaa Ritnin sinne. On kuitenkin viime viikkojen perusteella kohtuu kuuma kinkku ja vielä tykätty sellainen. :) 

Maanantaina tein pihatokoa. Muistaakseni. Ohjattua, joka oli ihan ok. Ei moittimista. Kaukoja yhdellä nousulla, jotka oli nekin ok. Taisin myös koittaa jääviä, mutta vielä en ahaa-elämystä seisomiseen saanut.

Tiistaina virittelin tossut tassuihin ja kunnon paketit ja lähdettiin paimentamaan. Olin isolla laitumella ja kunnon kokoisella laumalla. Tassut kesti hyvin ja myös paketit. Sain tehtyä hyvää hakukaariharjoittelua kun muutakaan en oikein uskaltanut. Nyt pystyin lähettämään jo ilman keulimista ihan Ritnin vierestä. Hyvä homma. Pari kierrosta hakukaaria siinä kuumuudessa oli kyllä meille riittävä. Nyt ens viikolla säästelen vielä noita jalkoja ja jatkan tällä. Huomaan myös että tän tassupulman aikana sen kunto on tosissaan laskenut... Höh. 

Keskiviikkona tokoiltiin kotona. Tein jääviä ja testasin jälleen seisomista ja vahvistin kahta muuta. Pysähtyy sekä paikka, että seis-käskyllä ihan samalla tavalla, joten en vieläkään tiedä mitä teen. Tarvii ehkä koittaa vielä sitä taka-sanaa kun otan sen seuraamiseen mukaan. Sehän on ollut mulla seisomisen virittelysanana. Jospa se ois ratkaisu tähän kaikkeen. Vaatii nyt siis aivotyötä multa, ei koiralta! :)

Kaukot oli hyvät. Tein lähinnä tekniikkaa. Seiso-istu meni nyt hyvin. Se on meille se vaikein ollutkin. Tai ongelma on ollut siinä, että musta se sen tekniikka ei ole ollut sitä mitä olen halunnut. Kisoissa oli hyvä, mutta tuppaa istumaan aika usein vanhalla tyylillä eikä niinkuin olen sen uudestaan opettanut. Pitää vaan olla tarkkana ettei ala vanhat opit tulemaan esille. 

Tunnaria tein x4. Oman tuo aina. Tein nyt alkuun kaksi sellasta, jossa on +20 kapulaa ja kaikki on sekaisin maassa. Tämä on Ritnille yleensä helppo ja vaikeus tulee sitte siinä suorassa jos on tullakseen. Kierrokset nousee siinä, mutta tolla treenillä olen saanut nekin toimimaan. Harvoin tekee tunnarissa virheitä. Ei oo mitenkään sen tyylistä. Nyt siis ajattelin haastaa sen oikein kunnolla ja tein pari +20 kapulan suoraa riviä. Ei kyllä ollu mitään korjattavaa itse etsinnässä. Luovutus on edelleen vähän ruma, mutta muuten jees. Palauttaa vaudilla, mutta puree kiinni ja lujaa. Tätä pitoa ja nostoa otettiin sitte vielä erikseen. Jos uskaltaisin sen nyt korjata kuntoon. Aikaisemmin olen pelännyt pilaavani tuon muuten niin hienon tunnarin tällä korjaamisella, mutta nyt sen riskin kuitenkin otin. Katotaan miten käy. 

Loppuun vielä merkkiä. Laitoin merkin ympärille kaikki pallot ja kapulat ja lelut mitä treenilaatikosta löytyi. Oisko ne ollu vajaan metrin säteellä lähimmät. Keskelle merkki ja sinne lähetystä. Se on kyllä niin vannoutunut merkkikoira, että en saanut sitä tohon lankaan lainkaan. Hieno kinkku! :)

Tänään käytiin treenaamassa Katin kanssa agilityä. Kuuma oli, mutta pienissä erissä meni ihan hyvin. Vaikka just puhuttiin, että nää helteet on kyllä perseestä kun mitään ei pysty tekemään. Hyvin silti voi mennä juoksemaan tunniksi eikä tunnu missään! :) Olikohan meidän radassa 19 estettä. Tais olla. Hyppyjä ja yks putki. Ihan sairaan taitavia teinejä meillä. Ritnillä tais tippua yks rima. Sillä oli tossut etujaloissa, joten joutui kyllä tekemään normaalia enemmän töitä noissa hypyissä. Rata ei siis ollut mitenkään helppo, vaan leikkauksia leikkausten perään ja kovaa vauhtia. Piti ihan laittaa töppöstä toisen eteen itsekin! :) Oltiin kyllä molemmat taas niin hyvällä mielellä kun pois lähdettiin. Niistä tulee isona hienoja koiria, uskookaahan vaan!!!