Viime sunnuntaina päivityksen jälkeen pakattiin reppu täyteen kapuloita ja painuttiin hallille tokoilemaan ennen pentukurssin alkua. En tiedä mitä mielessä pyöri sillä hetkellä kun rakennettiin Riikan kanssa ruutu parin metrin päähän puomista ja kahdesta putkesta. Ruudun lähetysmerkki asetettiin keppien viereen ja zeta kulki myöskin keppien ympäri. Hyvä häiriötreeni, mutta ehkä vähän liikaa yhdelle kerralle. :) Voihan huokaus.

Tytöillä on salaisuuksia. Niistä lisää myöhemmin. ;)

Lauantaina olin treenannut alle sopivasti keppikulmia, joten merkille lähetyksessä ampui suoraan pujottelemaan. Vilkuili niitä muutenkin hyvin aktiivisesti ja oli sitä mieltä, että hallissa on tähän saakka treenattu vain agilityä ja toko ei kuulu samaan ympäristöön. Kun vihdoin merkki oli varma, lähetin ruutuun. Noh, ei lähtenyt. :) Lähti luoksetulon merkille! Jälleen paluu merkille ja uusintayritys. Nyt lähti ruudun suuntaan, mutta vilkuili ahdistuneen näköisenä juoksulinjalla ollutta kahta putkea ja puomia. Ne selkeästi huusi hänen nimeä! :) Vihdoin oltiin ruudussa, jonka jälkeen paluu tehtiin tyylikkäästi putken kautta. ;) Voihan veetula. Olipahan taas kokemus. Melkein meinasi jo hermot hirttää kiinni tuossa kaikessa, mutta kyllähän se huvitti. Ihan Linnanmäkimenoa!

Zeta oli myöskin kokonaisuudessaan aika säälittävä suoritus meiltä kummaltakin. Ensinnäkin kävelin taas liian lujaa. Lähdössä tarkkaili keppejä ihan selkeästi, jotka vaikeutti keskittymistä. Järjestys I, M, S. Istuminen jäi seisomiseksi. Palattiin alkuun ja aloitettiin uudestaan. Nyt jäävät ok ja seuruu hyvä.

Loppuun tein seuruuta rytmivaihdoksilla ja aloitin sen zetan seuruukaavion merkeillä ilman jääviä. Seuruu oli kokonaisuudessaan hyvää. Hidas on parantunut kummasti eikä ylityöskentele juurikaan. Oli oikein korrektia.

Tiistaina kotitokot yksin. Alkuun zeta vaihdoilla S, I, M. Hyvä seuruu ja nyt muistin itsekin ottaa hitaamman rytmin. Edistystä! Jäävät oli hyvät ja seisomisen paluu myöskin ok. Nyt en saanut sitä tekemään virhettä jäävissä vaikka kuinka huijasin. Oli pätevä.

Lisäksi pikkutreeni kaukojen vaihtoja. Yhdet vaihdot pitkästä matkasta, joista palkka. Läheltä tekniikkaa.  Oli ok.

Keskiviikkona tokot Anun ja Riikan kanssa. Suunnitelmana ketjuttaa luoksetulo, sen jälkeen ruutu, siitä zeta ja loppuun ohjattu. Luoksetulo oli hyvä. Stopit napakat. Yleensä seisominen on sen ykkösjuttu, mutta nyt oli myös maahanmeno hyvä! Etutassu jäi vatsan alle jumiin, kun laskeutui niin napakasti. Loppuosuus hyvällä vauhdilla.

Siitä seuruulla tekemään ruutua. Ajatuksena oli palkata hyvästä paikasta ja omatoimisesta korjauksesta mikäli se sen vaatii. Merkki hyvä. Lähti ruutuun hyvin ja suoraan. Meni keskeltä sisään, mutta kaarsi oikeasta reunasta sata lasissa ulos siellä olevalle hämäysmerkille. Olin itse kokoajan ihan hiljaa ja seurasin tätä hienoa näytelmää.. :)  Huomasi esteen, teki sen,  ja mitä ilmeisimmin tajusi samassa tekevänsä jotain ihan muuta kuin oli tarkoitus, sillä juoksi suoraan ruudun oikealle lähetysmerkille, teki itsenäisen stopin, ja juoksi suoraan ruutuun. Painoi lätkää etujaloilla ja teki stopin.  Aika sanatonta touhua, mutta uskon että sillä oikeasti syttyi jokin lamppu tossa jutussa. Se selkeästi huomasi tehneensä virheen ja lähti korjaamaan itsenäisesti koko suoritusta. Toisin sanoen, olen aika ylpeä hänen nerokkuudestaan!

Zeta oli hyvä. Jäävät tein järjestykseessä I, S, M. Kierrot oli hyvät makuun ja seisomisen osalta, mutta istumisessa nosti toista etutassua.
Ohjattu oikealle liikkurin ja käskytyksen kanssa. On tehnyt nyt pari kertaa peräkkäin treeneissä ohjatun kisamaisesti ilman merkistä palkkaamista. Nyt se sitten tapahtui, että kaarsi merkin kautta, mutta varasti kapulalle. Hinkattiin pelkkää merkkiä nyt muutamia kertoja pallopalkalla. Meneehän se sinne laukalla ja reippaalla sellaisella, mutta on selkeästi sitä mieltä, että merkki hankaloittaa hänen elämää ja toimintaa suuresti. Tieto lisää tuskaa sanoo Ritni. Totuushan on se, että palkkautuu tuosta vapautuksesta kapulalle enemmän kuin pallosta, joten loppuun sai tehdä hyvästä merkistä palkaksi toisen suunnan ja noutaa kapulan.