Tänään oli tarkoitus pyörähtää hallilla, mutta mittari näytt -19 astetta, joten se reissu jäi tekemättä. Eilen illalla tehtiin taas pihalla keppejä lenkin päätteeksi ja hyvältä alkaa näyttämään. Koko treenin aikana ei tullut yhtään virhettä. Pääsin jo etenemään hyvästi keppien lopun ohi Ritnin vielä kepittäiessä. Sivuetäisyyttäkin saan jo otettua, mutta sitä alan lisäämään vasta hiljalleen. Nyt en ole ottanut ohjureita avuksi, koska perustekniikkahan sillä on kunnossa, mutta jostain syystä vaan olen saanut sössittyä sen viimeisen välin. Nyt palkkaus on ollut oikea-aikaista ja sillä tämä varmaan on saatukin korjattua.

Tänään lähdettiin aamusta lenkille kameran kera, sillä ulkona oli mahtava aurinko! Sain otettua muutamia kuviakin pitkästä aikaa.

Mutkalle pistettiin syksyllä hankittu fleecehaalari, joka on ollut todellakin hintansa arvoinen. Nyt se painelee keveästi kovissakin pakkasissa eikä valita yhtään. Kahlaa umpihangessa ja painii Ritnin kanssa täysillä. Päälle kun puetaan vielä Hurtan toppatakki niin tarkenee dobermannikin!

Olen jo pitkään ihmetellyt, että miten tuolla meidän lenkkipolulla, keskellä metsää kulkee piikkilanka-aita. Törmäsin jonkin aika sitten käsinkirjoitettuun kylttiin, jossa oli teksti "Sinä joulukuusivaras. Toivottavasti sait itsellesi mukavan joulun." Uskon edelleen, että tämä on sen saman maanomistajan kepposia, sillä piikkilanka-aidan läheisyydessä on myös vastaava kyltti, jossa on teksti "Ethän lenkkeile minun maillani." Kysymys kuulukin, mitkä jokamiehenoikeudet? 

Jospa sitä huomenna pääsisi pyörähtämään myös hallilla testaamassa meidän Tarjoustalosta eli törkytorilta ostettuja uusia treenileluja. Lisäksi sain vihdoinkin aikaiseksi ostaa ruutuun nauhat. Sekin projekti on ollut jäissä....kaksi vuotta. Siitä tulikin mieleen, että Ritulla on kohta synttärit...