Tunnin päästä ois lähtö Reinen luo, jossa meidän hulppea asuntoauto odottaa vailla matkustajia. Tiedossa on varmasti aivan huippu reissu, tai sellasilla fiiliksillä ollaan ainakin lähdössä matkaan. Meillä on hyvä joukkue ja kaikki on siis täysin mahdollista ja meidän porukasta kiinni. Mun ja Ritnin osalta voin ainakin sanoa, että lähdetään tekemään suoritusta, josta näkyy taito ja ilo tehdä parina hommia. 

Totuus on se, että mua ei oo lainkaan jännittänyt koko kisat. En tiedä onko hyvä vai huono, mutta eilen olin jo sellasilla fiiliksillä, että tulis nyt se lauantai äkkiä, että päästäis näyttämään mistä meidät on tehty! Meidän valmistautuminen on ollut lähinnä mökkeillyä ja olemista viimeiset pari viikkoa. Olen vähän sitä mieltä, että näillä taidoilla mennään ja tässä vaiheessa on turhaa alkaa enää omia hermoja menettämään, koska ajatuksia paljonko olis voinut vielä treenata tulee aina. Tiedän tasan tuon taidot ja kyvyt ja nappisuoritusta lähdetään hakemaan. 

Eilen oli nettiin tullut liikkeiden järjestys ja näytti seuraavalta: Vesa tuomaroi liikkeet 1, 2 ja 9 (luoksepäästävyys, paikallamakuu, kokonaisvaikutelma). Pirkko tuomaroi 3, 5, 6 ja 9 (kytkettynä seuraaminen, liikkeestä maahanmeno, luoksetulo, kokonaisvakutelma). Timo tuomaroi 4, 7, 8 ja 9 ( vapaana seuraaminen, liikkeestä seisominen, estehyppy, kokonaisvaikutelma). Musta toi kuulosti kohtuu hyvältä. Kahta ensimmäistä tuomari en tunne, mutta TImon sitäkin paremmin.  Timo on meidän seurasta ja ollaan pitkän matkaa treenailtu samoissa porukoissa. "Tiedän" miten se arvioi Ritnin suoritusta ja yritän muistaa ne kompastuskivet joihin olen aikaisemmin osunut. Timo on tiukka, Pirkko on kohtuu tiukka, mutta Vesa on tuntematon muukalainen. No, eipä sillä paljon arvosteltavaa noissa olekaan... Katotaan miten meidän käy!! Huomiseksi on kuitenkin luvattu koiranilmaa, joten vaatii monelta aika paljon. Vettä tulee säätiedotuksen mukaan kuin sangosta kaatamalla ja on luvattu myöskin aika kylmää. Yök, mutta ei haittaa meitä!