Tänään aamulla olin lähtenyt jo töihin kun Mika soitti ja kertoi pikkukoiran jääneen vaatehuoneeseen vahingossa suljetun oven taa. Vain miehelle voi käydä näin. Meillä on vaatehuoneessa alimpien hyllyjen alla pieni kolo jonne Ritni aina tunkee itsensä. Siellä se sitte päivystää sen aikaa kunnes itse olen saanut vaatteet valittua ja puettua. Näin oli ilmeisesti käynyt myös nyt, mutta miehen silmään ei ollut vain osunut tämän pienen ystävän läsnäolo. Mika oli vasta töihin lähtiessä ihmetellyt, että missä toinen koirista on. Ritni ei ikinä muutenkaan päästä mitään ääntä, joten oli nytkin aivan hiljaa ja ehkä vähän hämillään. Raukka pieni. <3

Tänään aamulla oli hieno ilma ja lupaili asteitakin meidän suunnalle +10. Sen kyllä huomasi ja illalla kun tultiin kotiin, oli pihakin kohtuullisen hyvin sulannut. Niin huippua! 

Illalla kävin testaamassa tuota alakenttää, että josko siinä sais tehtyä ruutua pitkästä matkasta ja ylipäätään, että onko se pohja siinä kunnossa että siinä pystyy treenata. No jäässähän se oli, mutta reunalle sain ruudun ja nyt sain tehtyä pitkästä matkasta. Alkaa olee varsin hyvässä iskussa tuo ruutu. Nyt vaan pitkää lisää niin jää takaraivoon sekin juttu lopullisesti. 

Sitte toisena tein kaukoja. Pitkästä matkasta vaihdot sujuu ihan kivasti (paitsi seiso-istu). Nyt mulla oli ajatuksena taas viilailla tuota seiso-istu-osiota valmiiksi. Olen tehntyt sitä peruuttamisen kautta, jotta oppisi ottamaan etutassuilla ne askeleet ja alkuun alkoi tekemään tiesmitä kieppejä ja kymmenen metrin peruutuksia. Sitte hommalle täys stoppi ja sitte alusta. Nyt alkoi sujua jo parin metrin matkaltakin. Hyvä homma! 

Seuraamisen tarjoamista tein myös ja tuntui ihan pätevältä. Tein myös hidasta, koska mulla on ollu ongelma ku en oo muistanut, että millasella rytmillä olen sitä tehnyt aikaisemmin. Nyt meni kivasti, mutta tarvis vaan peilistä nähdä, että askeltaa oikein. Tuppaa vähän laskemaan takapuolta jos rytmi on väärä. 

Noudon osalta otin nostoja, kiertoja ja muutamia sivulletuloja kapulan kera. Vaihtoi kerran kapulan asentoa tullessa mun luokse, mutta tästä huomautin. Loput ok. Loppuun sai tehdä vielä ruudun, josta pallo palkaksi. 

Käveltiin pimeän metsän läpi kotiin ja tein autokatoksessa vielä tunnarin. Viis ensimmäistä etsintää tein 20 kapulalla. Ihan todella hienoa työtä. Sitte tein sekaan yhden kisamaisen suoran. Ei moitittavaa, vaan hienoa työtä. Sitte loppuun tein kisamaisen ympyrän, jonka ympärillä oli paljon muita kapuloita. Hyvä vire, ei virheitä, ei maisteluja. Hieno koira. <3