Ensinnäkin tänään otettiin Ritvalaisesta ennakkoon synttärikuvat. Huomennahan se oikea päivä on, mutta tänään niitä vähän jo vieteltiin ja huomenna jatketaan.  Kaksi vuotta kuulostaa kovin aikuiselta kun koiria ajattelee yleisesti, mutta kyllä meidän Ritni on ikuinen pikkukoira. Kattokaa vaikka! 

 

Käytiin tänään katsomassa Hyvinkäällä Sällin kisoja ja Ritvalainen pääsi pyörähtämään myöskin hallissa ja pihalla kiihdyttelemässä. Hallihan on ihan tossa meidän vieressä, mutta itse en ole mitenkään innostunut kisaamaan siellä. Ensinnäkin kontaktit on pirun liukkaat ja jotenkni se on vaan niin ahdistava paikka... ihmisineen ja elukoinen ja kokonaisuudessaan koko paikka. Startataan seuraavaksi Liedossa ensi viikonloppuna. 

Eilen käytiin hallilla treenaamassa ja päätin alkaa nyt opettamaan sitä jarrutusta sanalla IIIISI. Englantia suomalaisittain tai jotain sinnepäin.  Siinä on ehkä vähän sellasta rauhoittavaa kun on noin pitkä. Sillä nyt lähdetään. 

Koska viime keskiviikon treenien päällejuoksu oli mennyt kirjaimellisesti reisille niin kävin tekemässä vauhdikkaan treenipätkän, jossa oli valssia ja päällejuoksua. Päällejuoksun kohtaan laitoin siivekkeiden väliin muurin ja ainoastaan kolmen metrin välin edelliseen hyppyyn. Näin joutui väkisin jarruttamaan. Toimi todella hyvin ja siitä näki, että teki oikeesti töitä että sai hypyn kohdistettua oikein. Taidan jatkaa näin... 

Kokonaisuudessaan treeni meni kivasti ja saatiin loistavia onnistumisia myös kepeiltä. Täydellisiä avokulmia ilman apuvetoa, kunhan muistan antaa sen vaan hakea, enkä lähde itse etenemään ennen ensimmäiseen väliin sukellusta. 

Loppuun tein vielä pari hyppynoutoa meidän uudella kapulalla. Voi elämä. Sen kanssa on nyt tehty syksystä saakka todella paljon pitotreeniä ja mitä tekee hän!? No pyöräyttää pari kertaa kapulaa oikeen kunnolla! Tarvii vähän miettiä ja tutkiskella tota asiaa, että vaikuttaako siihen pyöräyttämiseen se, että miten lähelle sen heitän. Nyt heitin todella kauas eli sai oikeen päästellä. Sitte kartturikin voi vähän miettiä, että tarviiko sitä hyppynoutoa mennä tekemään agilitytreenien päälle, jollon kierrokset on muutekin tapissa. Että näin.