Keskiviikkona kävin Katin kanssa hallilla tekemässä Duffylle verkkoja, jotta penneli pääsee kepittämään. Niistä tuli mainiot ja pentu oli aikast loistava. Siitä tulee kyllä vielä mahtava rekku! Kaiken kukkuraksi on mun silmään nätti ja siihen vaaditaan aikast paljon.  

Tein Ritnin kanssa hyppytreeniä edelleen ja huomenna jatketaan taas. Mutta keskiviikon treeni meni seuraavasti. Tein ensiksi tasaoksereilla jälleen sen viiden sarjan, mutta toiseen päähän laitoin putken. Matkaa oli esteestä 3-4 metriä. Jos lähetän suoraan "mene"-käskyllä viiden esteen takaa putkeen niin ei lähde. Putket ei ime sitä yhtään niin paljoa kuin esim puomi. Tein sitten niinkuin Ulla neuvoi, eli putkesta lähtö tuolle sarjalle ja liikettä mukaan. Pallo oli päässä ja teki tarkkaa työtä. Yhtään kolahdusta ei kuulunut. Se ehkä kuvitteli olevansa oikeesti agilityssä eikä missään tukiopetustreeneissä. 

Jätin kasvavan sarjan välistä tällä kertaa ja tein korkeuden arviointitreenin sen jälkeen. Kolme hyppyä 25 cm korkeudella vastaavasti kuin viimeksi, mutta nyt lähdin nostamaan 40 cm ylöspäin viimeistä estettä, koska edellisellä kerralla oli 35-55 cm menny moitteitta ylös ja alas. Kaikki nostot meni kivasti paitsi ylimmässä 60 cm kohdalla tuli yksi tiputus. Kati oli tulossa tekemään Demin kanssa puomia ja sehän on Ritnin ehdoton suosikki. Huomasin, että se lähdössä oli enemmän kiinnostunut tästä toisten tekemisestä ja odottelusta kuin hypystä. Mun moka ja olisi pitänyt tehdä vain neljä nostoa. Noh, aina oppii. Tuo oli siis koko illan treenien aikana ainoa kolautus/ tiputus. Olin aika tyytyväinen, sillä on huomattavasti skarpannut tuossa tekemisessään ja on maltilla mukana. Kesti myös liikettä todella hyvin ja putkesta tullut vauhti ei sekoittanut sen rytmiä. 

Olen muuten hankkinut nyt kesäksi kortin tuohon viereiseen sisähalliin, jossa keinonurmipohja. Helpottaa ajamista huomattavasti, kun matka kotoa kestää vain 10 minuutia...noh, ehkä 15.  Huomiseksi varasin ajan klo 19. Käydään taas hyppimässä pienet kuviot. 

Lisäksi tilasin 12 kepin sarjan, joka saapuu ensi viikon loppupuolella meille kotiin. Lisäksi samalta hepulta on tulossa kuukauden sisällä hyppyesteitä meidän osoitteeseen, mutta lopullista määrää en ole vielä päättänyt. Saattaapi olla, että otan pari enemmän mitä olin aluksi ajatellut. Onneksi ei ole pihaa vielä muokattu lopulliseksi, sillä tänään aloin suunnittelemaan sitä ihan uuteen uskoon. Mahtuu sitte esteet kivasti tohon tantereelle. 

Sitte tänään käytiin treenaamassa tokoa Tikkurilassa Tepsan takana. Jos Masalassa oli outoja tyyppejä, niin tuolla kaikki oli kännissä! Yksikin Hevi-Kimmo tuli makoilemaan letti pitkällä meidän ruudun kulmaan ja veti kaljaa. Sitte kun oltiin lähdössä pois, niin toinen onneton tuli kyselemään josko apua oltais vailla. Jaa niinku mitä apua? 

Treenit meni muuten kivasti. Ritu oli aika kovassa vireessä, mut se saa mut aina hyvälle tuulelle, vaikka painaakin vähän jalkaan. Tiedän sillon, että se on satasella mukana. Tarvii ehkä tehdä sen juoksu-käynti-vaihdon kanssa jotain, sillä niiaa aika kovin. Hidasta käyntiä ei kyennyt tekemään lainkaan, vaan oli skarppina istumassa kokoajan. Tai ollenkaan ja ollenkaan, mut ei niinku pitäis. Silti se saa mut nauramaan!! Ei haitannut mua ainakaan tänään. heheh.

Sitte noudon pidot Riitan ohjeiden mukaan. Oli sairaan hyvät. Ei yhtään möklännyt vaan piti hienosti. Siis superhienosti!!

Ruutua tein lopuks pari kertaa suoraan pallolle. Oli siniset kulmamerkit ja liinat, joten kävi koittaa vähän merkkiä ensin. Muut teki hyvin ja yhden suoran taitavasti ja nopeesti. Näillä mennään!

Peruin ens viikon tokokisan, joka ois ollu Porvoossa. Nyt on hyvä fiilis ja näillä mennään!