Nimittäin paimennuksen osalta. Torstaina treeneissä päätettiin tehdä perusasioiden vahvistamista. Vasenta ja oikea ja hakukaarien oikeaa mielentilaa. Palattiin siis pitkästä aikaa perustreeneihin, sillä Ritni tuntui olevan vaikeampien treenien kuten sisäflänkkien ja poispäinajojen jälkeen jokseenkin sekaisin. 

Pari kierrosta vedettiin ja tein aika pitkät setit. Jälkimmäisestä on kuvattuna tuo video, jota on vähän lyhennetty. Nyt sain pois-käskyn myös toimimaan kunnolla. Tai se tuli vähän kuin itsestään. :) Pitää vaan tuossakin pysyä tarkkana, ettei seilaa yhtään sivuille ja yritä lähteä kaarelle, vaan käskyn saatuaan lähtee suoraan taaksepäin. 

Okeaa mielentilaa hakukaariin haettiin niin, että kepille pistettiin koiraan mahdollisimman kova paine ja annettiin suuntakäsky. Tämän jälkeen pysäytettiin kaarelle maahan, josta uudestaan suuntakäsky tehdä haku valmiiksi. Tuosta selkeesti oli Ritnille apua. Nyt vaatii vaan tuhat toistoa, jotta lähtis aina oikealla fiiliksellä eikä ammu reikä päässä menemään tasapainopisteeseen. 

Maahanmenot on alkanut vähän luistamaan. Menee kyllä maahan kunhan olen määrätietoinen, mutta nykii siellä. Ei hyvä. Ritniähän ei ihan hirmusesti tuo keppi haittaa ja kestää kyllä sen tuomaa painetta, mutta vaikeeta on itse olla oikealla hetkellä tekemässä vastahyökkäystä. :) Ei mun reaktiot tunnu riittävän... Sitte ajossa näyttää soutavan. Tai tuo huomattiin jo paikanpäälläkin, mutta pitää nyt muistaa siihenkin puuttua. 

Taidan tehdä tiistaina vielä toisen samanlaisen treenin. Tuntui pitkästä aikaa kivalta tehdä ihan perusjuttuja niin perusteellisesti ja vaatien. Ritni kesti toistoja hienosti eikä kertaakaan käynyt villoissa! Hyvä hipsu!