Keskiviikon treenit Hyvinkäällä.

Oltiin Sonjan kanssa tällä kertaa kahdestaan ja mulla oli matkassa Ritni ja sillä ainoastaan Piina. Ennen Sonjan tuloa ehdin tekemään Ritnin kanssa puomia reilulla sivuirtoamisella ja eteen lähettämisellä. Kävi kuumana ja saatiin hyvää vautia aikaseksi. Lähti hyvin ja täysillä sekä eteni loppuun saakka hyvin paikasta riippumatta. Aika taitava taas!

Sitte porukalla tehtiin keppikulmia sivuirtoamisen kera, kepeiltä putkeen, putken jälkeen pari hyppyä. Tästä typerästä syystä en oo oikein tähän blogiin päässyt sisälle, koska en osaa piirtää niitä ratoja tänne! Tai vaikka osaisin, niin kestää ikuisuuden. Tuntuu tyhmältä vaan selittää... No tein kuitenkin putken jälkeen seuraavan hypyn sylivekillä ja siitä seuraavan hypyn sylkkärillä. Sillä toimii tuo sylivekki ihan sairaan mainiosti! Rimat oli 40 cm korkeita.

Vitsit kun olen jotenkin uuno ja unohtavainen, kun aina pitäis niin miettiä ennenku tekee mitään. Nytkin mulla oli mielessä, et mun pitää alkaa merkkaamaan sanallisesti/ kehulla se eka keppiväli, sitte itse kepitys ja lopuksi vika väli. Tyyliin "hyvä", "kekekekeke" ja "jess". Nytkin unohdin ihan kokonaan ja taidan muutella tota käskytystä tai rytmitystä aika useesti. Vaikiaaaaa!!

Lopuksi tehtiin vielä yhden esteen hyppyä niin, että lähetin Ritnin hypylle ja Sonja palkkas sen. Täytyy muistaa pitää se lelu riman korkeudella, niin alkaa lähdössä jo kohdistamaan katseen oikein. Hyppäs kerran 55 cm ja lopetin siihen. Nyt teen niin, et palaan normaalisti taas 40-45 cm korkeudelle, mut sitte hypytän aina välillä tollasen setin. Eikähän se siitä. Ja viikonloppuna on se hyppykurssi! Vaikka mulla on jo vähän pelko siitä, etten oo niin kärsivällinen noissa hyppytekniikoissa. Kuten Janitakin sano, että ei tolla oo mikään ongelma se hyppääminen. Hyppää siis kauniisti, eikä mitään laakaa ikinä. Mut katsellaan!

Alla vilä muutama kuva Sällistä ja Ritnistä Sporttikoirahallilla joskus kuukausi sitten. Kuvat on ottanut Petteri Lamminen.

 

 Ritni ja Sälli