Mua ottaa nyt niin lujaa päähän, kun mulla ei ole enää mun omaa konetta. En siis osaa tehdä tällä Macilla sellasia videoita joita haluaisin. En saa niihin edes hidastusta aikaiseksi! Perhana sentään! Sehän oli näiden mun kuvausten idea, että näkisin hidastettuna miten hyppää. Noh, ehkä pääsen tän yli.  

Käytiin tekemässä kaks eri harjoitusta, joista ensimmäinen oli perus Set Point-harjoitus, joka Ritnin kohdalla tarkoittaa tasaokseria, jonka korkeus vaihtelee 30-55 cm cälillä. Okseriväli kaksi jalkaa ja pumppiin neljä jalkaa ensimmäisestä esteestä. Hyppäsi hienosti ja musta siinä sen hypyssä alkaa näkymään jo jonkin verran pyöreyttä. Laaka on kohta historiaa!! Tässä vielä linkki youtubeen, jossa video on, koska en saanut SITÄKÄÄN liitettyä tänne. En osaa... 

www.youtube.com/watch

Sitte toisena harjoituksena oli korkeuden arviointi. Kolme ensimmäistä taas kuuden jalan välein 25 cm korkeudessa ja viimeiseen vaihtuvaan oli matkaa yhdeksän jalkaa. Tein neljä nousua ja laskua välillä 45-60 cm. Oli todella taitava, eikä mitään osumia tullut koko treenien aikana. Tässä leffa!!

www.youtube.com/watch

Tässä vielä muutama kuva juhannuksesta. Salakuvia kalastajista laiturilla..