Matkattiin viime torstaina tänne Leville, joten tästä syystä on ollut pitkä tauko kuulumisten kirjoittelussa. Ennen reissua juostiin pari päivää kieli pitkällä, jotta kaikki asiat saatiin hoidettua. Etelässä on ilmeisesti ollut lämpimät kelit, mutta niin täälläkin. Mittari on näyttänyt +17 astetta, joten kyllä meidänkin on kelvannut. Mahtaakohan nurmikko jo vihertää hulluna kun tullaan kotiin... 

Ennen reissua oltiin tiistaina paimentamassa. Ekaa kertaa tänä keväänä ulkona ja voi kyllä oli mukavaa. Rapa lensi ja pikkukoira hymyili. Jospa saisin siitäkin aikaiseksi jonkun videon todistusaineistoksi, että kyllä se oikeasti on ihka aito paimen.  Keskiviikkona käytiin agilitytreeneissä. Vihdoin ja viimein niistä on tarjolla myös pieni video! Kas tässä! :)

Reissuun matkattiin yhden karvaisen matkalaisen voimin. Mutka pääsi Turkuun kotiin hoitoon ja Ritvalainen pääsi reissukaveriksi. Sehän on niin vaivaton ystävä joka paikassa. Ennen matkaa haettiin vielä passiin merkinnät, että saadaan mennä myös virallisesti Ruotsin puolelle. Alla oleva kuva taitaakin olla rajan toiselta puolelta otettu. Tavaraa oli taas auton peräkontti pullollaan, joten rekulle oli paikka takapenkillä. 

Mulla oli ajatuksena myös treenata täällä tulevaa voittajan koetta varten, mutta Ritni sai jostain jonkun pöpön vatsaan ja on ollut jotenkin laamana. Eilen en sitä vielä huomannut ja lähdettiin tuonne meidän vakkarikentälle. Seuruut meni loistavasti ja noudot myös. Ruutu ois ollut varmaan kisasuorituksena ihan kympin juttu, mutta mun silmään ei ollut normaali itsensä. Jotenkin tuntui oudolta. Tein loppuun vielä kaukot, mutta niissäkin jääty ekalla pari kertaa. Outoa.. No mutta syy selvisi illalla ja tänään päivälläkin on ollut vielä huonona. Vatsa ihan sekasin. Kai se tästä taas paremmaksi muuttuu.

Täällä on oikeesti todella vähän lunta. Jos vertaa edellisten vuoden reissuihin niin ilma on kummallinen. Aina tähän aikaan on ollut lämmintä, mutta ei näin lämmintä ja vähälumista kuitenkaan. Viime vuonnakin oli varmaan vyötäröön saakka lunta kun lumikenkäiltiin tuonne Kätkätunturille samaan aikaan vuodesta. 

Tänään oli suunnitelmissa mennä laskemaan, mutta Mika oli jättänyt eilen illalla monot parvekkeen reunalle tuulettumaan ja aamulla ne oli täysin märät. Yöllä oli satanut vettä ja ne olivat saaneet vähän (?) osumaa. Huomenna sitte. Tämä päivä pyhitettiin pikkukoiralle ja munkkikahville. 

Lauantaina kun Heidi ja Rami oli vielä täällä, käytiin afterissa Vinkkarissa. Tottakai. ;) Mika lähti hakemaan kenkiä ja Ritniä mökiltä ja me muut jäätiin istuskelemaan ja odottelemaan aurinkoon. Pikkukoira tuli naama näkkärillä ja hirmusella kaasulla mukaan porukoihin. Mika sanoi, että alkaa vakkaristi ulkoiluttamaan Ritniä, koska kuulemma edes opiskeluaikoina ei vilissyt noin paljon pirkkoja ympärillä kuin nyt Ritnin kanssa. Se on kyllä sellanen magneetti noiden korvien ja vinon päänsä kanssa.